WOW vs Metin 2?
Szóval röviden annyi, hogy elakarok kezdeni wowozni (eredetin), de kb semmit nem tudok a játék menetéről,mit hogy kell csinálni, és ebben kellene segítség, azért hoztam fel a metin-t mert régebben sokat nyomtam, és nagyon képben voltam a világával. Tudom hogy nagyon különböznek egymástól, és hogy a wow sokkal tartalmasabb, de hát mégis csak mmorpg-k.
Na kezdjük:
- A metinbe a képességek úgy tudtad fejleszteni hogy szintet léptél, és minden szinten kaptál egy képesség pontot, és 17-20 pontnál átváltott mester képességre (m1), ezután könyveket kellet olvasni (napi 1x) a grand master-ért (g1) utána pedig lélekköveket a P-ért, tehát ha úgyvesszük 4 szintje volt egy képességnek, ez wowban hogy működik?
- metinben a mountokat etetni kellet bizonyos időközönként, hogy ne haljanak éhen, ha meghaltak utána fellehetett éleszteni, és wowban?
- metinben lehetett venni bizonyos frizurákat a karakternek, erre wowban is van lehetőség?
- metinben vannak pvp kasztok, akik pvm-re kevésbé voltak jók, wowban is van kifejezetten pvp kaszt?
- metinben a tárgyakat lehetett fejleszteni, 0-ás szinttől egészen +9-ig, és wowban?
Ezek a kérdések fogalmazódtak meg bennem, bocsi ha kicsit hosszú lett, a válaszokat előre is köszönöm ! :)
- Itt szintenként talentet kapsz bizonyos szintenként, ezt akármikor cserélheted.
- Mountot nem kell etetni, megvannak amiket össze gyűjtöttél és meg is maradnak.
- Van fodrász üzlet a fővárosokban, olyan hajat csináltatsz amilyet akarsz.
- Vannak jó pvp össze állítások, mi milyen classal jó. Viszont szinte akármivel lehet pvp-zni, nagyon kevés eltérés van a classok között, magas szinteken számít csak.
- Ebben a kiegészítőben (Legion) kell fejleszteni a fegyveredet. Ezelőttiekben nem kellett.
Hozzá teszem, hogy életemben nem metineztem :D
2-3 hónapja abba hagytam a wowot szóval remélem azóta nem változott amiket leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!