Sims 3 régiókód hiba. A beállítás során kiderült, hogy a telepített játék régiókódja nem megfelelő ehhez a frissítéshez. Valaki tud esetleg megoldást erre?
Figyelt kérdés
Nem tudja valaki, hogy lehetne megoldani az alábbi problémámat? A Sims 3 World Adventures kiegészítőjét szeretném feltelepíteni, és emiatt frissítenem kellene a játékot. Amikor viszont a szükséges patch-et elindítom, egy hibaüzenet ugrik fel, miszerint nem egyezik meg a telepített játék és a frissítés régiókódja. Már megnéztem a regedit-ben sku=2, aminek lennie kell, a patch is hozzá való, és mégsem megy a frissítés, a legelső sem... 1.0.631.00002 a jelenlegi verziója a játéknak, és hiába kutattam fel a hozzá tartozó patch-et, mindig ezt a hibaüzenetet dobja ki... Windows 7-em van, nem tudom, hogy ez számít-e valamit. Eddig csak a regeditben való átállításról olvastam, de nincs mit átállítani, minden a megfelelő értéken van, illetve letöltöttem egy win 7-hez való .reg file-t is, hátha az segít, de az sem... Valaki esetleg küzd hasonló problémával, vagy van tippje, hogy lehetne kiküszöbölni?2010. máj. 27. 03:13
1/5 anonim válasza:
én küzdöttem de aztán meguntam és egy olyan csomagot töltöttem le amiben benne van az alap, meg akiegészíők a legújabb frissítésekkel.a netmaffián megtalálod ha regisztrálsz Sims 3 DVD5 kollekció néven
sok sikert
2/5 anonim válasza:
a lényeg h az a csomag egyben jó.ha letöltöd a kiegészítőt de máshonnan szerzett alapra próbálod telepíteni nem lesz jó.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! Elkezdtem letölteni a DVD5-ös verziót, elleszek egy darabig vele, de remélem, sikerül utána! Amúgy ami az utolsó próbálkozásom volt, az egy St. Thomas-féle Sims pack, amiben benne volt a WA is, és egy mindenre kiterjedő leírás... Amikor azonban a regedit részhez ért az utasítás, elvileg 7-es régiókódot kellett volna átírnom 2-esre, de ugye az már alapból 2-esen állt... Gondolom, az lehetett a baj, hogy nem magyar verzió volt, vagy fogalmam sincs, de most már ez az utolsó megoldás, amit megpróbálok, mert több szerintem nincs is...:)
2010. máj. 27. 19:57
4/5 anonim válasza:
nekem bejött és azóta is azt használom.csak a store része nem lesz jó mert a luxuslakás cuccok packje tiltja a saját feltöltéseket.de ha azokat nem rakod fel is tökéletes a játék hiszen az csak pár ruha meg bútor.
5/5 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki, megoldódott a problémám! Ezer köszönet az ötletért! Végül az lett a megoldás, hogy a magyar Sims 3-at telepítettem fel, amit ajánlottál, és a WA-t meg a Luxuslakás cuccokat a már régebb óta meglevő pack-ból tettem fel. Annyi volt a lényeg, hogy az alapjáték telepítése után rögtön a frissítő patch-ek telepítése nélkül kell elkezdeni felrakni a kiegészítőket (WA, Luxuslakás), és amikor frissíteni akar a játék, le kell okézni, és tökéletesen frissíti, gond nélkül felmegy a játék! Tehát minden gondot megold, ha magyar az alapjáték. Köszi még egyszer! :]
2010. máj. 28. 23:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!