Valami jó játékot?
a PC-m nagyjából a Mass Effekt Andromeda-ig birja. Az szépen fut néha laggol low graphicán 60-40% proci használattal.
A lényeg akármilyen játék jöhet (majdnem mindegyik tipust szeretem) ami szerintetek jó és érvvel hogy miért.
A gépem: cpu: intel i5 3570k
gpu: nvidia geforce Gtx650
ram: 8 gb
Witcher 1 - jó rpg-játék, be tudja szippantani a játékost. a két folytatása sem rossz, azokkal is lehet tenni egy próbát
Bully - olyan mint egy GTA a középiskolában, szórakoztató jó fekete humorral és társadalomkritikával
Batman Arkham Asylum - a legjobb Batman játék. a folytatások közül az Arkham City még ami egész jó, bár szerintem ennek a sorozatnak az open-world nem áll jól, a harmadik rész csak tehénfejés volt, a negyedik meg erőltetett
Middle-earth: Shadow of Mordor - kifejezetten jó játék. bár a sztori nem egy nagy was ist das meg annyira sok köze nincs a Gyűrűk Urához, de a játékmenet kárpótolja az embert
Bound by Flame - ez egy kényes darab mert egy nagyon kicsi büzséből hozták össze és sok hibája van a játéknak, de ha az ember elnézi azokat szerethető, a grafika és a művészi megvalósítás nekem kifejezetten tetszett, a történet is egész jó volt, a zene meg kiváló
Splinter Cell Blacklist - legutóbbi SC játék. azért ezt írom mert a korábbi részekben a hangsúly kifejezetten a lopakodáson volt míg a Conviction egy akciójáték volt, ebben szabad kezet adtak hogy hogyan csinálja meg az ember a pályákat; lopakodva, hangosan vagy középúton alapvetően csendesen de ha kell lő
South Park Stick of Truth - ezt csak akkor ha szereted a sorozatot és tudsz angolul, mert anélkül elég középszerűnek fog érződni
Far Cry 3 - open world szigetvilág, a történet se rossz, de fejvadászattól kezdve vadászatig, relikvia gyűjtésig van minden, földi és vízi járművek, csöndes, lopakodáshoz jól illő fegyverektől (íj, hangtompítós pisztoly) nagyobb arzenálig (karabély, gránátvető, lángszóró) van minden
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!