Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Legrosszabb LoL-os élményeitek?

Legrosszabb LoL-os élményeitek?

Figyelt kérdés

Nekem amugy sajnos minden van rossz tapasztalatom a Lol-ban, a közösség nem a legjobb...

Mindig van az, hogy pl: lehozom a meccset, segítek, supportolok (emiatt meg is halok sokszor sorakával pl) és nem kapok egyetlen honort sem... Én mindig adok vkinek a teljesítményétől függően...

Vagy pl: már akk reportolni akarnak feedelésért mikor 0-2 van! Meg megy a noobozás, lowozás stb...

A legdurvább amit itt olvastam az volt eddig, hogy az egyik játékos fél év kihagyással visszatért, emiatt ugye nem teljesített vmi jól, és az egyik játékos konkrétan megfenyegette hogy megkeresi és megöli...

Nektek mi volt a legrosszabb League of Legends-es élményeitek?

2017. szept. 10. 17:44
1 2
 11/12 anonim válasza:

Rankeden mentem jungerként. Shaco voltam. A support Nunut hozott. Erre kitalálta, hogy Ő a jungler. És folyamtosan követett.

És beírta a chatbe, hogy én követem Őt... Holott egyértelműen látszott, hogy fordítva van. Aztán odakényszerűltem Shaco-ként supportnak, de egy kis idő mulva a Nunu oda is oda jött és az egész játék alatt trollkodva követett és mindenki mondta, hogy én ne kö essem Őt. :/

Aztán reportoltak is, mindenki engem... :(

2017. szept. 17. 18:51
 12/12 anonim ***** válasza:

Fú, nem is tudom. Majdnem 5 éve játszok, úgyhogy van rossz tapasztalatom bőven. :D

Egy knockup bug miatt vesztettünk egy rankedet, talán három éve. Na akkor nagyon paprikás voltam, azóta nem is rankedeztem. :D

2017. szept. 17. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!