Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a baj a sims3-al? Új...

Mi a baj a sims3-al? Új kiegészítőt tettem fel, hibaüzenet: Hiba lépett fel az alkalmazás indításkor, bővebb infó a naplóban.

Figyelt kérdés

Tegnap délután új kiegészítőt tettem fel, akkor már nem indítottam el, ma reggel ez az hibaüzenet fogadott. Mit lehet tenni? Illetve olyan kérdésem lenne még, ha letörlök mindent és újrarakom a mentések megmaradnak? Eredeti játék, Origin is megvan.

Köszi előre is!

2017. szept. 7. 10:17
 1/2 anonim ***** válasza:
A hibaüzenetet nem tudom, de ha letörlöd, akkor a mentések is elvesznek. Törlés előtt másold ki a Saves mappából a mentéseket, majd ha újra fent van a játék, akkor újra másold oda vissza.
2017. szept. 9. 14:49
 2/2 anonim válasza:
Nekem is előfordult ilyen. Félbe hagytam a telepitest, es a jatekom mar erzekelt valamennyit. Ezert snig nem telepitettem fel ujbol, ezt irta ki.
2018. jan. 1. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!