Stalker: Shadow of Chernobyl. Miért akadtam el?
Szóval a helyzet az, hogy eljutottam a chernobyl-i erőműbe és feljutottam a teleportig, aztán meg az izzó fényes szikláig. És onnan nincs tovább. Nem tudom merre menjek, mit kéne csinálni. A sugárzás megöl ha nem jutok valamerre át/ki
Aki tud valamilyen használható tanácsot adni,annak köszi! :)
A játék küldetéseinek elvégzése vagy kihagyása befolyással van a befejezésre. Ha nem végzel el bizonyos feladatot, kihagysz küldetést, meghal az a karakter akinél felvehető az adott szál akkor csak a negatív befejezéseket tudod elérni, ez pedig a szarkofágban lévő kívánságteljesítő monolit elérése.
Nézz meg egy végigjátszás-leírást hogy mivel érhető el a pozitív befejezés. Nekem annyi rémlik hogy Pripyat-ban egy szobába kell bemenned és ahhoz kell kulcsot szerezni, amihez az kötődik hogy nem halhat meg a Farkas (?) nevű karakter aki a híd alatt lévő katonai ellenőrzőpont utáni romos ház tábortüzénél van.
Ha ezeket a részeket megcsináltad akkor a monolit körül az épületben találnod kell a falban egy beugró részt egy létrával, és azon felmászva folytatható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!