Miért akad a gta5?
proci: intel core i3-4430
videókártya: amd radeon r7 250
8gb ram
Az első kommentelő kérdése fabatkát nem ér.
Ennél jóval gyengébb gépen játszotta ki ismerősöm a GTA5-öt, akadás nélkül, stabil 30 FPS-el. Hogyan akad? Milyen sűrűséggel? Eséllyel csak a grafikából kellene visszavenni, illetve ha torrentes kalózverziót használsz, esetlegesen az is okozhatja a problémát.
Ne foglalkozz az elsővel. Ha kötekedni akar, akkor kötekedjen nyugodtan, engem nem érdekel.
Inkább válaszolj a kérdéseimre, és meglátjuk mit tudunk elérni a játékkal kapcsolatban! Alacsony grafikán ismán kicsikarható 30+ feletti érték is (ugyanilyen konfiggal youtubon is van fent videó), egy Haswell i3 pedig elég a GTA5-höz hogy élvezhető legyen, én korábban 4160-al próbáltam ki, és nem volt vele számottevő problémám.
Driver frissítést csinálj ha van új, illetve a virágbolti verzióknál elő szokott fordulni az a probléma, hogy nincs patchelva a játék. Bizonyosodj meg róla, hogy ezzel a verzióval települtek a javítások is.
Egyébként 100%-osan nem fogja abbahagyni a szaggatást, a tiednél jóval erősebb gépeken is hajlamos néha beakadni. Azonban nem kellene neki annyira akadnia, hogy ennyire zavaró legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!