Sims 2 és a windows 10?
Figyelt kérdés
Sims 2-t szeretnék futtatni windows 10-en a többi része nem tetszett viszont ezt imádom.. Pár napja még xp-t használtam régi gépen.. Most vettem egy komolyabb gépet minden megfelelő hozzá kivéve a DX és a Win10.. Feltelepítem amit eddig is használtam aztán futtatni akarom és az egyetem kiegészítő cd-jét kéri (alapjáték).. crackelem.. a feladatkezelő jelzi hogy fut de semmi nem történik egyébként.. ez megoldhato? Eddig ehhez a telepítőhöz sem crack sem kiegészítő nem kellet.. bár én mindig raktam fel hozzá de most még azt se engedi mert nem frissíti.. nem engedi.. kompabilitást illetve rendszergazda futtatásba is próbáltam.. ugyan ez.. több cracket is próbáltam több telepítőt ugyan ez.. megoldható hogy fusson a gépen?? A cs 1.6.. Cod4.. Star Wars: EAW GOLD.. szépen fut rajta.. és tudtommal a cs az nem fiatalabb a sims-nél mégis fut.. esetleg aki ezt meg tudta oldani segítene? Szeretem ezt a játékot és már vártam az új gépet hogy végre full grafikán játszam az összes kiegészítővel..2017. szept. 3. 17:24
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!