WOW vagy Guild wars 2?
Egy új játékot szeretnék elkezdeni, és ezen a 2-őn gondolkozom. Melyiket érné meg leginkább elkezdeni? Sokan vannak GW-n is, mármint magyarok? Magamról annyit , hogy régen volt egy sötét korszakom, és sokáig metineztem, így csöppentem bele az mmorpg világába . Napi nem szánnékrá több órát, max 1-et, életet is szeretnék mellette élni. A wow ezért kicsit vissza tart, mert ugye havi 4 ezer és ha nem játszok vele eleget az frusztrálna, hogy kidobott pénz, éves átlagban 48 ezer +a kieg ami megint 13 ezer, szóóval kicsit necces :( de mint világ talán ez vonz a legjobban. Ott van még a Guild wars is, azért választottam ezt, mert talán ez a legsikeresebb mmo a wow mellett , és ez hasonlít leginkább rá, csak itt nincs havidíj , csak a kiegért kell fizetni egy 10est.
Hosszú távra tervezek mmo terén, de még nem sikerült döntöttem :( tudna valaki segíteni ? Vagy ha van más mmo azt is szívesen meghallgatom.
A WoW még mindig a világ legtartalmasabb MMORPG-je, egyetlen másik játékban nincs annyi küldetés, tárgy, esemény, látni-
és gyűjtögetni való, mint benne. De -bár öt évig aktívan WoW-oztam- ma már nem fizetnék havidíjat, főleg nem ilyen sokat.
A Guild Wars 2 lenne a kedvenc MMORPG-m, de sajnos nekem nagyon kevés a benne levő tartalom. Felderíted 100%-ra a világot, hip-hopp "kimaxolod" a karakteredet, utána már csak a skinek és kozmetikai cuccok gyűjtögetése marad, mert nincs több küldetés, nincs erősebb felszerelés, stb.
GW2, abba is bele tudsz pakolni pár száz órát.
WoW a tipikus megvan ez, akkor lehet farmolni azt, akkor mehetsz a 3-ra, na akkor jöhet a heroic, ha megvan a full heroic akkor lehet menni mysticelni stb. Az a végjáték, hogy el van húzva a francba és 5000x mész végig ugyan azon az instán, hogy kiessen a tárgy és te kapjad.
Egyéb iránt az MMORPG lényege pont az, hogy sokat kell nyomni vele, rengeteg farmolás, craft, stb. Ha napi 1 órát áldoznál rá, akkor én inkább az offline, sima RPG-ket javaslom,
Witcher sorozat
Gothic sorozat
Dragon Age sorozat
Elder Scrolls sorozat
Dark Souls sorozat
Fable sorozat, esetleg hack&slash mint a
Devil May Cry
Torchlight
Path of Exile
Diablo sorozatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!