LoL-osok! Ti melyik ujjatokkal nyomjátok az ability-ket? És D-n vagy F-n van a flashetek?
Én 3 ujjal nyomok abilityket, a mutató ujjam van alapból e-n, de azzal ultizok is, a kisujjam pedig csak a Tabra használom. De hallottam, hogy van akinek mind a 4 ujja ability-ken van és kisujjal q-zik.
A flash nekem mindig d-n van, ha esetleg flash nélkül játszok valakit (pl Olaf), akkor a Ghost van d-n. Ti hogy toljátok?
mutató E-n, Ezekre ugrik át: 4,5, R,D,F
középső W-n. Ezekre ugrik át: 2,3, S
gyűrűs Q-n, Ezekre ugrik át: 1, A
kisujj billentyűzet oldalán pihen, Ezekre ugrik át: tab, shift (pingelés), ctrl (információ a csetbe, skill lvlup, nevetés, mastery villogtatás) Caps( amikor a csapat nem érti mit mondok :) )
nagyujj space-en Ide ugrik át: alt, ctrl
Flash D-n használom, mert kevesebbet kell mozognia a kezemnek és azt váratlan helyzetekben kell használni.
Az F-re olyat szoktam tenni, amire rákészülhetek, felé rakom az ujjam és csak le kell nyomni a megfelelő pillanatban (ignite, ex, tf).
Ezt szoktam meg, de szerintem közel sem optimális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!