Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a véleményetek az új Japán...

KÖCSÖG_#HUN kérdése:

Mi a véleményetek az új Japán páncélvadászokról?

Figyelt kérdés
Olyan véleményt szeretnék aki már játszott velük pl a World of Tanks Common Test szerveren.

#World of Tanks #Japán páncélvadászok.
2017. aug. 29. 23:51
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Japán TD? Gondolom te a kínaiakra gondolsz?

Csak nagy vonalakban: papir páncél, ágyúk KB. mint az oroszoké(kinai TD-k orosz kopik)de lassaban töltenek de cserébe picivel nagyobb az átütés és talán pontosabbak is.

Tier 8 -tól már elég jó frontpáncéljuk van.

2017. aug. 30. 10:20
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem játszottam velük, de statra látszik, hogy nem annyira éri meg. A páncél mondjuk nem annyira rossz a tizesen, ahogy nézegettem kb. bármelyik tulajdonsága miatt tetszik, van jobb választás.

Ha a sebzés meg a dpm tetszik arra ott a grille. Ezt is belövi az alján minden, a grillét is belövi minden, viszont az mobilisabb.

Ha alfa meg páncél tetszik arra ott a jgpz e100 meg az e3 (vagy esetleg az obj 263).

Ha arra kéne, hogy hátul kempelsz és jó pontosság kell (amire a grille amúgy megintcsak jó), arra meg ott van az strv 103b, aminek a dpm-e is sokkal jobb, és ha gáz van gyorsan el tud menekülni; akár tolatva is.

De ha ezek már mind megvannak még mindig jobban megéri kihúzni egy halálcsillagot (fv215b 183), és ha már az is megvolt esetleg akkor éri meg elkezdeni a kínaiakat.

2017. aug. 30. 13:58
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen a kínaiakra gondoltam. Köszi a válaszokat ;)!
2017. szept. 2. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!