Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Minecraft szerver RAM bővítése...

Minecraft szerver RAM bővítése nem működik?

Figyelt kérdés
Néztem rengeteg videót hogy hogy csináljam de bárhogy csinálom, az lesz a végeredmény hogy nem indítja el a szervert.

2017. aug. 29. 23:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi RAM van a gépben és mennyit akarsz a szervernek adni?
2017. aug. 30. 11:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

1. mennyi ram van a gépedben?

2. mennyit akarsz a szervernek adni?

3. hol állítod be a ram kiosztását?

4. milyen hibát ír ki indításkor a szerver?

5. egyáltalán szervergépről futtatott szerverről beszélünk, vagy házi gépről?

2017. aug. 30. 15:20
 3/8 A kérdező kommentje:
Házi gépről van szó, 8gb rammal, ssd, Amd r7 radeon, i3 proci, és aza probléma hogy azaz egy giga szerintem kevés egy szervernek, ezért néztem neten videót, hogy hogy bővítsem azt amit fel tud használni. A szerver készítésekor ugye kell azt a bat fajlt csinálni ott próbáltam, de 1024mb felett már nem jó de alatta természetesen működik. A java-n belül is meg próbáltam nemtudom működik e mert semmi változás nincs. De nem csak szervernél, maga a minecraftot sem engedi 1024mb fölé, azt is meg próbáltam ilyen bat file-al. Próbáltam a java-t, a minecraftot újra tenni de nem akarja a jót.
2017. aug. 30. 17:51
 4/8 anonim ***** válasza:
32 vagy 64 bites az OP rendszered?
2017. szept. 3. 09:58
 5/8 A kérdező kommentje:
64,még ezis számíthat?
2017. szept. 4. 06:30
 6/8 anonim ***** válasza:

Természetesen. A 32 bites csak 4 Gb memóriát tud kezelni, tehát a 8 Gb ramod közel sem használod ki, egyszerűen feleslegesen van a gépben jelen pillanatban.

3-4 Gb RAM felett mindenképp 64 bites op rendszert "kell" használni. A memóriába beletartozik a gyorsítótár, videomemória, stb

2017. szept. 4. 11:32
 7/8 A kérdező kommentje:
Rendben tehát akkor az op rendszer is jó, akkor mi lehet az oka hogy nem bírom növelni a ramot a játék szerveren?? Vagy legalább akkor valaki leírja részletesen mit kell tenni ha növelni akarom??
2017. szept. 4. 12:22
 8/8 A kérdező kommentje:

Megoldódott a probléma! Valamiért a java oldaláról 32bit-es java-t engedett letölteni, miközben a gép 64bit-es. Ezt látva le töröltem a régi Java-t és megkerestem az offline letölthető 64bit-es verziót. Gond nélkül működik a szerver.

Kommenteket, segítségeket nagyon köszönöm. :)

2017. szept. 8. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!