Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan tudom feltölteni a...

Hogyan tudom feltölteni a főhős életét a The Witcher 2-ben?

Figyelt kérdés
Nem rég szedtem le, normális leírás sincsen hozzá az irányítást illetően. Megnyomom az I betűt, ott mutatja a cuccait, és amikor a "zsebbe" szeretném tenni az életerő italt, nem engedi. Kiadja a játék, hogy "ezzel a felszereléssel nem teheted meg" Vagy valami ilyesmi. Így folyton megdöglik a karakter nagyobb csatában. mert nem tudom tölteni az életét. Aki játszott már vele, hogyan oldotta meg? Én már mindent nyomkodtam, de semmi nem használ. Köszi a válaszokat előre is.
2017. aug. 28. 11:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

bájitalt csak meditálás közben lehet inni, harc közben viszont nem tudsz meditálni

de ha jól emlékszem olyan bájital nincs ami feltölti az életet, csak olyan ami gyorsítja a regenerálódást

2017. aug. 28. 17:08
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Igen. Arra közben rájöttem, hogy meditálás közben megissza az italokat, de bionyos ideig hat. Viszont csata közben sem tud regenerálódni. Az első részben úgymondd tudtam "tölteni" és vissza ugrott az életerő. Persze volt közte olyan ami pár percig hatott,de gyorsgombbal simán rányomta azt kész. Most meg akkor azt jelenti, hogy csak meditálás közben? tehát nincs ilyen lehetőség sehogyse? Mert amint írtam, már mindent nyomkodta, de nem tudom a zsebbe betenni a bájitalokat :S
2017. aug. 29. 08:26
 3/4 anonim ***** válasza:

hát igen

az első részben Geralt 3 bájitalt a mellénye mellkas részére tudott tenni és harc közben is tudott inni

ezt a masodik részben kiszedték és csak meditálás közben tud inni

sajnos ez okoz néhány hülye helyzetet mert a második chapter rögtön egy csatával indít a cutscene után így nincs lehetőség főzetivásra

szintén a második fejezetben a Draug bossnál ugyanez van, ott érthetetlen módon a cutscene nullázza a bájitalokat és utána dettó nem lehet harc közben inni

2017. aug. 29. 13:36
 4/4 A kérdező kommentje:

Eléggé bután lett ez megoldva....Nem értem hova tették

készítők az agyukat...Gondolom sokan elunták 2. részét ez miatt. Köszönöm a válaszokat. Akkor most már világos, hogy mégsem lehet:/

2017. aug. 29. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!