Milyen videojátékot hiányolsz a piacról?
Én speciel keveslem a TPS játékokat, főleg azokat, amik nem valami fantasy, sci-fi világban játszódnak.
Igazán jó lenne így vadnyugati Max Payne vagy egy olyan, aminek a hangulata a Miami Hotline játékokra hajaz.
Egy jó 80-as évek beli sztoriorientált lövölde.
Aztán egy Halálos iramban játék is, ahol felváltva kell versenyezni meg heisteket végrehajtani.
Nektek milyen ötleteitek vannak?
Köszönöm a válaszokat.
Oké, hogy van RDR, de az 1 db játék, az is már 7 éves ésaz se vigasztal, hogy jövőre jön a folytatás, mert akkor is karcsú :D
Abból talán 2 vagy 3 RPG, a többi akció-kaland játék skill fával. Plusz nem is mind AAA.
Akció RPG, az is igazi RPG, az, hogy nem AAA pedig miért is gond? A felsorolt címek között van több minőségi crpg is, de nem jók, mert indie, hidd el te vagy finnyás.
Mond el akkor, hogy mi az amire kb. c vágysz, mert szerintem a te igényeidet nem is lehet kielégíteni...
#14 A Pillars of Eternity, Divinity: Original Sin, Torment: Tides of Numenera, Tyranny, Wasteland 2 sem elégíti ki az igényeidet? Ezek azért elég igényes címek, még akkor is ha indie-k.
Nekem pl. eddig kimaradtak az ilyen hard core crpg-k, de nemrég megvettem a Pillars of Eternity-t és kíváncsian várom, hogy milyen, csak a Witcher 3-at kéne befejezni előtte.
én amúgy a gördeszkás játékokat is hiányolom
Tony Hawk Undergroundhoz mennyi szép emlékem kötődik
és a Skate is jópofa volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!