Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen videojátékot hiányolsz...

Milyen videojátékot hiányolsz a piacról?

Figyelt kérdés

Én speciel keveslem a TPS játékokat, főleg azokat, amik nem valami fantasy, sci-fi világban játszódnak.

Igazán jó lenne így vadnyugati Max Payne vagy egy olyan, aminek a hangulata a Miami Hotline játékokra hajaz.

Egy jó 80-as évek beli sztoriorientált lövölde.

Aztán egy Halálos iramban játék is, ahol felváltva kell versenyezni meg heisteket végrehajtani.

Nektek milyen ötleteitek vannak?

2017. aug. 27. 18:43
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Oké, hogy van RDR, de az 1 db játék, az is már 7 éves ésaz se vigasztal, hogy jövőre jön a folytatás, mert akkor is karcsú :D

2017. aug. 28. 09:36
 12/20 anonim ***** válasza:

Abból talán 2 vagy 3 RPG, a többi akció-kaland játék skill fával. Plusz nem is mind AAA.

2017. aug. 28. 10:55
 13/20 anonim ***** válasza:

Akció RPG, az is igazi RPG, az, hogy nem AAA pedig miért is gond? A felsorolt címek között van több minőségi crpg is, de nem jók, mert indie, hidd el te vagy finnyás.

Mond el akkor, hogy mi az amire kb. c vágysz, mert szerintem a te igényeidet nem is lehet kielégíteni...

2017. aug. 28. 12:54
 14/20 anonim ***** válasza:
Én pl. a fél karomat odaadnám egy új, AAA kategóriás Wizardry-ért. Az olyan játékokat, amikben a reflexnek is szerepe van, nem tartom igazi szerepjátéknak. Attól még lehetnek jók, csak engem személy szerint nem érdekelnek.
2017. aug. 28. 13:15
 15/20 anonim ***** válasza:

#14 A Pillars of Eternity, Divinity: Original Sin, Torment: Tides of Numenera, Tyranny, Wasteland 2 sem elégíti ki az igényeidet? Ezek azért elég igényes címek, még akkor is ha indie-k.

Nekem pl. eddig kimaradtak az ilyen hard core crpg-k, de nemrég megvettem a Pillars of Eternity-t és kíváncsian várom, hogy milyen, csak a Witcher 3-at kéne befejezni előtte.

2017. aug. 28. 13:29
 16/20 anonim ***** válasza:
A Div:OS nem rossz, bár a történet csapnivaló. A Pillars is elmegy, de a Baldur's Gate 2 nyomába sem érhet. A többi hatalmas csalódás, különösen a Torment.
2017. aug. 28. 14:04
 17/20 anonim ***** válasza:
Az akció RPG is RPG, amíg játèk játékmechanikailag RPG-ként mûködik. A Fallout 4-nél például sok téren jobb RPG a S.T.A.L.K.E.R. sorozat, ami ciki, mert az "csak" egy FPS.
2017. aug. 28. 14:16
 18/20 anonim ***** válasza:
Felőlem lehet igazi RPG, de semmi köze a körökre osztottakhoz, engem meg csak azok érdekelnek.
2017. aug. 28. 15:22
 19/20 anonim ***** válasza:

én amúgy a gördeszkás játékokat is hiányolom

Tony Hawk Undergroundhoz mennyi szép emlékem kötődik

és a Skate is jópofa volt..

2017. aug. 28. 17:04
 20/20 A kérdező kommentje:
A Pro Skate tényleg király volt :)
2017. aug. 28. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!