Miért nem tudok venni CS:GO skineket?
A mai nap folyamán töltöttem fel a steam-re pénzt, mert szerettem volna venni egy skint a játékba (amit korábban ajándékba kaptam). Miért nem tudom megvenni?
"Úgy tűnik, hajtottál végre érvényes vásárlást a Steam Áruházban, de még nem telt el 30 nap."
Vagyis 1 hónapot kell várjak, mire eltudom adni a ládáim illetve tudjak vásárolni?
Köszi előre is!
Ige. 30 napnak kell eltelnie. Ez amolyan biztonsági vásárlás féleség.
Ha ez nem lenne, akkor, az volna, hogy te tettél pénzt a fiókodra. Használtad a piacot, és aztán visszavontad a fizetést.
Hogy ez ne forduljon elő, ezért van a 30 nap.
ha most lett teljes körű a steam fiókod (most töltöttél fel 5 eurót vagy költöttél el steamen keresztül összesen), akkor 30 napot várnod kell.
Egyéb iránt ha mobilos steam guard megerősítést rárakod, akkor az megint 30 nap piac eltiltás lesz.
Ez a tolvajok miatt van, ha ellopják a tulajtól, bármi hóka-móka lenne, akkor jó eséllyel meg tudják akadályozni a lehúzás előtt.
Igen, ez azt jelenti, hogy nem használhatod a piacot 30 napig.
De miért jók a skinek? Elárulná valaki? :D Nekem durván 2000 órám van a játékban, de csak azok a skinjeim vannak, amiket drop-ból kaptam :D (Vagy azok sem,mert általában trade-up-olom őket, aztán eladom piacon.)
Köszönöm szépen a válaszokat!
#3 egyelőre nekem is azok a skinek vannak, amit a játék dobott, de 1 iszonyatosan tetszik és mázlim van, mert kemény 14 centbe kerül :D nagyobb összeget én sem fogok rá szánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!