Meddig tart még a csábításból jeles?
Hány epizód lesz még körülbelül?
Vannak epizódok amikor az egyik fiú kerül középpontba pl.: Castiel az exe végett, Nathaniel a családja, Lysander a baleset és Armin a legújabban, már csak Kentin van hátra, utánna lassan vége lesz a játéknak?
Ha nem a történetet vesszük alapul, hanem kicsit máshonnan világítjuk meg: addig tart, ameddig termeli a pénzt. És szerintem elég szépen hozza a hasznot.
Szerintem a felsorolt "karakter-epizódok" után is folytatódik még a sztori bőven. Bár én csak a 25.-ben döcögök, a kiszemeltemmel még csak éphogy pirulgatunk egymásra pillantva, vagy még annyit sem... Tehát nem ügy érzem, hogy olyan túl gyorsan be fog teljesedni a játék célja. Mert ugye a játék célja, hogy összejöjjünk valamelyik fiúval. Ha ez meg is történik, akkor is lehet folytatni a sztorit, ugyanúgy menne tovàbb az iskolai élet, mellette pedig àpolni kell a párkapcsolatot is. Úgyhogy remélem még jó ideig élvezhetjük a játékot! >:D Én amúgy annak is örülnék, ha behoznának még nèhány gimis korú karaktert, akikkel lehet barátkozni. x)
Szerintem még sokáig nem lesz vége. :)
Egyébként nem lehet tudni előre, ahogy mondták már, addig fogják húzni a játékot, amíg hasznot termel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!