Hogy kell lőni az energia fegyverrel az alien vs predator2-ben?
Figyelt kérdés
2010. máj. 25. 15:35
1/6 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem odairni hogy a predátorral hogy kell.
2010. máj. 25. 15:37
2/6 anonim válasza:
Válaszd ki a hőlátás módot, (amikor kékben látsz, aszthiszem a V-vel kell) irányisd a "fejedet" egy emberre. Akkor egy piros háromszög fogja körülvenni az embert. Aztán bal katt!:) Az Alienekre ugyanígy kell lőni csak ott kétszer nyomd le a V-ét, és csinálj mindent ugyanúgy!:) Remélem segítettem.
3/6 A kérdező kommentje:
de hogy váLtsak energia fegyverre
vagy meg kell szerezni?
egyébként a liftbe hogy kell bejutni?
2010. júl. 31. 12:53
4/6 anonim válasza:
Igen meg kell szerezni. A Q-val kell fegyvert választani!:) Ha még nincs ott, akkor szerezd meg, vagy ha szeretnéd írok egy kis csalást!xD Nyomj Enter és írd be, hogy: <cheat> mpschuckit, majd nyomj mégegyszer Entert!:D Ezzel megszerzel minden fegyvert ami a játékban van. A halhatatlanság kódja: <cheat> mpcanthurtme. Csak úgy érdekességképpen írom!:) Régen játszottam a játékkal, nem tudom mit kell csinálni a liftnél!
5/6 A kérdező kommentje:
köszi de ha beírom a kódot hogy kell kioldani?
2010. aug. 3. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!