Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Life is strange nevezetű...

Life is strange nevezetű játékhoz kell a Shader Model 3. 0?

Figyelt kérdés

A játékot nem vettem meg.

Mikor elinditanám kiírja hogy szükséges hozzá a Shader Model 3.0..

A videókártyám gyenge lenne ehhez a játékhoz? És ha igen akkor valahogy nem tudnám megoldani valami programmal?

Íme a drága,amivel már annyi baj volt,mivel integrált,így marad szegény: Intel(R)82945G Express Chipset Family

Válaszokat előre is köszönöm!

2017. aug. 23. 16:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Jaj, ez egy nagyon régi grafikus processzor. Ez akkor amikor megjelent tök jó volt... Irodai gépekbe. Tudom, nekem is volt több Dell gépem, az összesben ez, vagy hasonló volt. Meglepően jól elboldogult egyébként sok mindennel, de hát ezzel manapság már nem lehet játszani. Ha jól emlékszem én is belefutottam annak idején pont ugyanebbe a szituba, hogy egy játék kérte a Shader 3-at. Akkor fogtam magam és vettem egy PCI kártyát, nem is volt egy nagy összeg. Nem vagyok nagy játékos, leginkább a régi kedvenceimet nyúzom, de éreztem, hogy egy-két játék elbírna egy tisztességes kártyát. A te számítógépházadba nem férne el egy kártya? Ha ilyen Small Form irodai ház, abba is lehet kapni Low Profile videókártyákat.
2017. aug. 23. 16:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Mennyibe kerülne körülbelül? Bocsi lány vagyok,nem igazán értek hozzá,csak minimálisan :D
2017. aug. 23. 16:21
 3/4 anonim ***** válasza:

[link]

10 ezer körül vannak az ilyen passzív hűtéses Low Profile kártyák. Ez Shader Model 5.0-ás, tehát elvileg mennie kell vele. De azért ez sem egy atomerőmű, nem szabad tőle csodákat várni. Szerintem ez a játék még el is indulna vele, de azért ne vedd készpénznek. :)

2017. aug. 23. 16:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget!:)
2017. aug. 23. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!