A Sims 3 lefagy építés módban?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem,hogy miért fagy le a Sims 3 építés módban?!
A játék letöltött nincs sok egyedi tartalom és 2 kiegészítő van hozzá: a Nemzedékek és az Évszakok...eddig sokkal több kiegészítővel ment rendesen,nem volt ezzel baj,igaz mással volt :D
Hely van bőven + 60GB azzal szerintem nincs gond.
Amint belépek az építés módban még nem fagy le,de utána nem vált át élő módban,ez mitől lehet,illetve hogy tudom ezt a problémát megszüntetni?
Nemrég volt feltelepítve crackkel mindennel vagy 5 kiegészítő de ebből 3-at kitöröltem hátha ezzel van a gond,lehetséges,hogy emiatt? Valami crack vagy más fájl meghibásodott volna és ez lenne a baj? Akinek volt már ilyen,kérem segítsen :)
Válaszokat előre is köszönöm!
2017. aug. 22. 12:58
1/3 anonim válasza:
Ha letöltöd van ilyen tölsd le újra
2/3 A kérdező kommentje:
rendben
2017. aug. 22. 13:34
3/3 A kérdező kommentje:
Itt már csak az a baj,hogy nem találok linket,ahonnan le tudnám tölteni,viszont már kitöröltem,ha esetleg valaki tud működő,nem vírusos torrentet azt nagyon megköszönném!
2017. aug. 22. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!