Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nem ismeri valaki a "b" nevű...

Nem ismeri valaki a "b" nevű játékot?

Figyelt kérdés

Nemrég Steamen láttam egy b-nevű játékot és először azt hittem hogy valami gagyi kicsiknek készült méhecskés játék (ugyanis a játékban egy méhecskével kell egy réten repülni) nemtudom van e sztorija vagy ilyesmi, nem hiszem. Tökre rendben volt minden, mikor megláttam, hogy a legnépszerűbb címkék a játékhoz a nudity és a psyhological horror.. és én tökre nem értem most hogy mi van ezzel a játékkal. a másik dolog meg a steames kommentek ehhez a játékhoz.. kb 1600 komment van, és abból 1400 pozitív..és a kommentekben mindenki ilyeneket irogat hogy megváltoztatta ez a játék az életét, mostmár máshogy látja a világot, és lehet csak én vagyok ilyen hülye, de én nem értem mi ennyire mély, ennyire jó ebben a játékban :$ most a kedvetekért bemásolok ide pár kommentet:

This game turned my life around. I was homeless, had no job, no experience. This game taught me that I can become whatever I want to b.

hands down best campaign I've ever played. Just a warning this game has extreme nudity and will give you nightmares!

truly a modern masterpiece

Sometimes I wonder, did I save this game, or did this game save me?

This is the best game I have ever played! Deep story and definetly scary as well, you're on the edge of your seat all the time. I definetly reccomend this game to everybody!

a kommentekből arra következtetek, hogy mégis több van ebben a játékban mint amit látok, és lehet megérteném, ha kipróbálnám a játékot de ezek után egyenlőre még nem mertem letölteni, gondoltam előbb inkább megkérdezem itt :D Amúgy itt a link a játékhoz: [link]

szóval nézzétek meg. amúgy az meg szintén elképesztő, hogy találtam olyat akinek több mint 1000 órája volt a játékban!

2017. aug. 20. 17:31
 1/5 anonim ***** válasza:
A kommentek alapján ezek vagy csak bot kommentek vagy én nem tudom de mivel nekem nincs pc-m jelenleg pls majd írd meg ha kibróbáltad milyen ez a játék
2017. aug. 20. 17:47
 2/5 anonim ***** válasza:
A játék csak egy vicc, az értékelők pedig trollkodnak. Gyakorlatilag a játék lényege hogy nincs értelme, bűnronda és borzasztóan laggol, mégis rá tudják venni az embereket hogy felfigyeljenek rá és esetleg kipróbálják. Látod, neked is csak annyi kellett, hogy meglásd a szokatlan tageket, és máris felkeltette az érdeklődésed :D
2017. aug. 20. 17:49
 3/5 Amarok Tonrar ***** válasza:
Nem ismerem a játékot, de a "nudity és a psyhological horror" műfaj nincs a címkéi között. A kommentek egy része szóvicc, a másik szarkazmus.
2017. aug. 20. 17:50
 4/5 fail99 ***** válasza:
Ez egy tech demó csak troll kommentekkel.
2017. aug. 20. 18:17
 5/5 anonim ***** válasza:
trollkodnak öcsi :D épp azért mert iylen béna :D komolyan elhitted hogy komoylan gondolják:D nem vagy túl okos..
2017. aug. 21. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!