Nem ismeri valaki a "b" nevű játékot?
Nemrég Steamen láttam egy b-nevű játékot és először azt hittem hogy valami gagyi kicsiknek készült méhecskés játék (ugyanis a játékban egy méhecskével kell egy réten repülni) nemtudom van e sztorija vagy ilyesmi, nem hiszem. Tökre rendben volt minden, mikor megláttam, hogy a legnépszerűbb címkék a játékhoz a nudity és a psyhological horror.. és én tökre nem értem most hogy mi van ezzel a játékkal. a másik dolog meg a steames kommentek ehhez a játékhoz.. kb 1600 komment van, és abból 1400 pozitív..és a kommentekben mindenki ilyeneket irogat hogy megváltoztatta ez a játék az életét, mostmár máshogy látja a világot, és lehet csak én vagyok ilyen hülye, de én nem értem mi ennyire mély, ennyire jó ebben a játékban :$ most a kedvetekért bemásolok ide pár kommentet:
This game turned my life around. I was homeless, had no job, no experience. This game taught me that I can become whatever I want to b.
hands down best campaign I've ever played. Just a warning this game has extreme nudity and will give you nightmares!
truly a modern masterpiece
Sometimes I wonder, did I save this game, or did this game save me?
This is the best game I have ever played! Deep story and definetly scary as well, you're on the edge of your seat all the time. I definetly reccomend this game to everybody!
a kommentekből arra következtetek, hogy mégis több van ebben a játékban mint amit látok, és lehet megérteném, ha kipróbálnám a játékot de ezek után egyenlőre még nem mertem letölteni, gondoltam előbb inkább megkérdezem itt :D Amúgy itt a link a játékhoz: [link]
szóval nézzétek meg. amúgy az meg szintén elképesztő, hogy találtam olyat akinek több mint 1000 órája volt a játékban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!