Dota 2 tanulás?
1800 órát töltöttem a játékban. De mostanra már befejeztem. Kijött az új update és nagyon nem tetszett, ezért felhagytam vele.
Egy meccs 20 perctől, 1 óra 20 percig szokott tartani, de ez változó. Függ mindentől. Nekem a leghosszabb meccsem 1800 óra alatt 1 óra 40 perc volt. Az átlag 50 perc körül mozog.
Én amikor kezdtem egyáltalán nem értettem a tárgyak vételét. Függetlenül attól, hogy végigvittem a tutorialt. Szenvedtem vele kb 1-2 hónapot, aztán nem játszottam vele 2 hónapig, és mintha megvilágosultam volna. Találtam néhány Dotás játékost, akikkel közösen toltuk, így nagyon gyorsan bele lehet tanulni.
Ha neked van Lol-os múltad, igaz ez kicsit más (bonyolultabb), akkor azt mondom, hogy 3 hónap alatt megtanulhatod, hogy mi, hogy van, a beáldozásokat, hősök skilljeit, neveit, ki hova való. Fontos még, hogy videókat nézz különböző hősökről, és ha megtetszik egy hős, akkor ki is próbáld.
Érdemesebb előbb könnyű hősökkel játszani. Mint pl. a Lion vagy Shadow Shaman. Ezek a support hősök, amelyekkel nagyon nehéz hibázni, mert a skilljei olyanok, hogy hősökre varázsolhatóak.
Régebben mikor játékosok mondták nekem, hogy legalább annyi videót néznek, mint játszanak, nem akartam elhinni. Később rájöttem, hogy ez nem hülyeség. Fontos a videók elemzése...
Röviden ennyi.
Esetleg ha valami kérdésed van még, akkor írj üzenetet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!