Prototype-ben, hogyan tudom beaktiválni ezt a 2 képességet? :S
Üdv!
szóval van két képesség,vagy is inkább combo..sajnos csak néha tudom őket aktiválni akkor is csak véletlenül mikor teljesen mást akarok :/
Szóval az egyik az az amikor robban egyet és ilyen furcsa tészta szerű rudak jönnek Alex-nek a testéből.
A másik az az amikor bele vág egyet a földbe és körülötte,elég nagy hatótávban mindenhol tüskék jönnek ki(itt nem arra gondolok amit karommal lehet megcsinálni,mer ott csak egy helyen jönnek ki,itt viszont körülöttem mindenhol!)Tudom,hogy oda vannak írva,hogyan lehet őket használni de nekem valahogy azzal nagyon nem jön be :/...(amúgy bocsánat,hogy nem írtam ki a pontos nevüket csak sietek és szerintem így is meg lehet érteni)
Hali
Köszi de valamiért így sem jó :S
Valószínűleg én rontottam el valamit :S
őőő vettem.. már a kérdés előtt erősen toltam a tp reget valamint annak nagyságát!és ezeket a képességeket néha tudom használni...valószínűleg azt a gond,hogy a megfelelő gombot hozzá nem megfelelő időpontban esetleg rosszul nyomom le :S
Köszönöm a te válaszodat is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!