Miért nem indul el a PUBG (miért nem indul a pubg)?
Vissza lehet adni a Steamnek, ha nem megy.
Vigyázz, mert határideje van, de le van írva a linken minden.
Egyébként valószínűleg nem jó hozzá a géped, vagy nem a legfrissebb drivereket használod.
A játék early acces, béta és még ezen felül is messze nem optimalizált és a gépigénye is nagy. Ezek mind olyan okok ami miatt nálad esetleg nem indul el. Steamen pedig nincs olyan hogy a semmire ment el a pénzed, mert 2 óra játékidő alatt 2 héten belül visszakérheted a pénzed mintha meg sem vetted volna. Aztán majd megveszed ha egyszer megjelenik és azt látod a felhasználói visszajelzésekből is hogy működik.
A kérdésedre amúgy nem lehet sok mindent válaszolni. Tippre nem elég erős a gép a játékhoz.
A gépem:
CPU: i3-4330
VGA: Nvidia 750 TI
RAM: 8GB
A minimum felett vagyok. Értem én, hogy erős vas kell neki, de még a menübe se enged be. legalább valami hiba üzenetet írna ki amin talán ellehet indulni. azért még nem adom fel és ha úgy van vissza adom... :( Azért köszi és remélem lesz olyan akik tud rá választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!