Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan tudok tf2-ben több...

Hogyan tudok tf2-ben több fegyvert/sapkát szerezni?

Figyelt kérdés
F2P vagyok tf-ben de szeretnék több fegyvert szerezni craftolással próbálkoztam megy amúgy.Csak annyi hogyjó lenne több fegyver ha valaki tud valamit mondani nekem megköszönöm.
2017. aug. 17. 18:47
 1/3 anonim ***** válasza:
F2P-ként és úgy eleve külön befektetés nélkül lényegében sehogy. Így is hónapokon át kell játszanod hogy legyen alapanyaga a craftolandó tárgyaknak.
2017. aug. 17. 19:16
 2/3 A kérdező kommentje:
azóta elköltöttem 5 eurót és prémiumos vagyok de még mindig nem lett töb itemem
2017. szept. 23. 19:26
 3/3 anonim ***** válasza:
A prémium tényétől nem kapsz sem több, sem jobb tárgyakat, a legszembetűnőbb előnye egyedül a nagyobb raktárméret. Mindent vagy venned/cserélned vagy kraftolnod kell, de ahhoz hogy legyen egy sapkád előtte össze kell szedned és beolvasztanod 54 fegyvert (random sapka) vagy 72 fegyver kell ahhoz ha egy adott class sapkáját akarod kraftolni.
2017. szept. 23. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!