Stardoll feltörés?!
Figyelt kérdés
Mit csináljak ha feltörték a stardoll fiókom? Hogyan tudnám meg csinálni,hogy a rendszer letörölje azt a pályám?2017. aug. 16. 22:26
1/10 anonim válasza:
Értesítsd az FBI-t. A játékbaba öltöztetős játék feltörésekre külön kríziscsoportot állítanak fel. De azt az élettelen szánalmas nyomorultat is megnézném, aki ilyeneket tör fel...am miből gondolod h feltörték?
2/10 A kérdező kommentje:
Mert nem enged be, és azt írjs,hogy pár perce léptem be, írtam is neki prívált üzit h miért lopta el de szt mondja h nem lopta
2017. aug. 16. 22:55
3/10 A kérdező kommentje:
Pedig nem adtam ki jelszót
2017. aug. 16. 23:07
5/10 A kérdező kommentje:
Arra az oldalamra amit feltörtek
2017. aug. 16. 23:14
6/10 anonim válasza:
szóval írtál az ellopott fiókodra üzenetet és valaki válaszolt róla? ha nem lopta volna el a fiókod akkor mit keres benne? vagy most mi van? :D de szerintem aki ilyenekkel játszik ilyenkor már rég aludnia kéne..holnap meg elkezded a stardoll-t előről, nem hiszem hogy 150 órás kampányt kell újrakezdened
7/10 A kérdező kommentje:
Be vagyok rá fizetve és 62-es szintű.... -.-
2017. aug. 16. 23:21
8/10 anonim válasza:
szóval te ezért fizettél? beszarok!!! xd de tényleg áruld már el hány éves vagy kérlek..nem megsérteni akarlak de ez jóindulattal is max 10 éveseknek való..ettől még tudom, hogy rohadt bosszantó, ha elvesznek tőled valamit, amit szeretsz és sok munkád van benne, főleg ha még pénzt is áldoztál rá. esetleg valami jelszó emlékeztetőt küldj az email címedre, hátha az működik..akkor lehet hogy gyorsan be tudsz lépni és minden belépési adatot megváltoztatsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!