Tudtok mondani olyan nem virtuális kártyajátékot, ami hasonlít a Hearthstone-ra, vagy az Elder Scrolls:Legends-re?
Ha igaz akkor várd meg a Valve új játékát az állitolag egy kártyajáték lessz(nemtudom mikor jön ki)!
Bocs hogy csak ennyit tudtam!
NEM virtuálisat keresek, ami a kérdésben szerelel. Értsd: kézzel fogható kártyák.
De azért köszi a válaszokat!
Jah, bocsi, nem olvastam el elég figyelmesen a kérdést.
Ilyen játékokból is sok van. A Magic a legrégebbi, a yugio-nak és a pokémon-nak is nagy a múltja. Magyarból a Hatalom kártyái a legnépszerűbb. A legújabb ilyen kártyajáték: A Star Wars: Sorsok magyarul is ki lett adva. És persze van még egy csomó, de ezek népszerűek. A közeledben lehet, hogy tudsz találni olyan boltot, ahol meg tudod venni őket, a másik megoldás a rendelés. Ezekkel a játékokkal, csak az a gond, hogy iszonyat nagy pénznyelők, míg az internetesekkel viszonylag ingyenesen tudsz játszani, és biztos találsz hozzájuk partnert.
Köszi a választ! Arra jutottam, hogy ennyi pénzért ez nem éri meg nekem :/
Ez csak pár kártya... Főleg úgy, hogy cserélgetni se tudnék, senki sem játszik ilyennek a környéken. Szóval, maradok a Hearthstone-nál :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!