Nautilus topon mennyire jó, mennyire tud érvényesülni?
Tank meta van, szóval csak ki kell próbálni. Burst-je alig van, és nem tud úgy trédelni, hogy ne kezdjen el pusholni, szóval a negatív lavinaeffektus nála egy veszély.
Gankben tud segíteni, TF-ban nagyon erős. Ki tudja, lehet hidden op, csak valami tárgyat kell hozzá találni. Pl zz rot, banner of command, szépusholni topot, boot of swiftness, gauntlet, thornmail aztán tf-ban leultizni az adc-t, q, e, egyenként fejbekólintani mindenkit néhány másodpercenként, közte q-t frisíteni néha.
Ki tudja, lehet, hogy még trinitivel is lehet nyitni vele. Mondjuk Egy Gnar vagy egy Darius ellen nem tudom mit kezdene. Cho ellen jó az biztos.
Statisztikák alapján vannak nála erősebbek is. Én keveset játszottam, de nem volt vele bajom. Tank meta segít neki ;)
Emlékszem, mielőtt nerfet kapott utáltam ellene játszani, soha nem halt meg, és a Q-jának a hitboxa nekem eléggé kiszámíthatatlan. Ha tetszik a hős, akkor jó lesz, hajrá! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!