Ti mennyit adnátok ezért a Steam accountért?
Nem vagyok annyira szemét.
Baráti társaságban kellene megpróbálnom tudom.
"Nem vagyok annyira szemét" írja egy általam ismeretlen, neten lévő ember, akit soha nem is láttam, nem tudom hol lakik, hogy leverhessen a veséjét ha át akarna verni stb.
Akkor miről beszélünk?:D
Azért mert a megvásárolt játék a felhasználói fiókhoz kötött, az pedig egy adott személyhez. A Steam nem videojáték-kölcsönző szolgáltatás, hogy ha meguntad vagy kijátszottad akkor túladhatsz rajta.
A fiókot nem adhatod el, mert letiltják. Nagyon sok átverés pedig azon alapszik hogy eladják a fiókot, az új tulaj átírja a saját e-mail címét és jelszavát mert ő azt hiszi megvette. Majd az eredeti tulaj nyit egy panaszt a Steam felé, mellékeli a bizonyítékot hogy övé a fiók amit más "feltört", és szépen visszaadják neki. Aki megvette pedig bukja a fiókot és a pénzét is (hacsak nem tesz feljelentést és vállalja minden nyűgét). Pont ezért soha nem megbízható egy idegen aki eladná a fiókját neked, mert egyből vissza is szerzi miután megkapta a pénzed.
Barátok szintjén működhet az átadás ha megbíztok egymásban, és még ott is megmarad hogy bármikor bannolhatják mert tilos átadni vagy fiókot cserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!