Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A PUBG miért van tele cheatere...

A PUBG miért van tele cheaterekkel?

Figyelt kérdés
Gondoltam CSGO helyett milyen jó lesz majd a PUBG-ben hogy végre nem cheaterek ellen játszhatok, de ez összes szerver tele van ott is cheaterrel. Eddig 20 meccset próbáltam meg lejátszani, de abból 20-szor már az első kör szűkülése előtt meghaltam, mert lecheateltek. Titeket nem b. fel agyilag az ilyen? Egyszerűen nem értem hogyan bír fullos szettben állandóan rámrontani az ellenfél már az első percekben ráadásul úgy hogy rögtön tudja hol vagyok az épületben... Ha meg éppen lőni próbálok akkor god módban van a gyerek és hiába vérzik nem hal meg. Nincs valami privát szerver ahol normálisan tudok játszani?

2017. aug. 13. 23:49
 1/6 anonim ***** válasza:

Sokan regota toljak, tudjak hol vannak a jo cuccok, es az ujjoncok jatektaktikajat is ismerik, ezert kapnak szet hamar. Ilyen alapn sokszor voltam lecheaterezve mas jatekban.

Ha megis csalnak, akkor ugyanaz az ok amiert minden mas jatekba is csalnak, ha tudod hogy miert csalnak Csgo-ban, akkor tudod hogy miert fognak a Pubg-ben is.

A jatek meg kozel sincs kesz, tele bugokkal es a keszitok csak fejostehennek hasznaljak. Privat ahol normalisan jatszhatsz? Azonkivul hogy a privatok kesnek az updatekben es meg bugosabbak, csalo is tobb van benne mert nem veszit penzt ha bannoljak, biztos oda akarsz menni, mar ha egyaltalan letezne?

2017. aug. 14. 06:16
 2/6 A kérdező kommentje:

CSGO-ban aranysas szintjét meglövöm és ismerem az összes taktikát és helyet PUBG-ra. Rengeteg videót megnéztem mielőtt elkezdtem vele játszani. És igen biztos vagyok benne hogy csaltak ellenem és ez engemet baromira felhúz mert nem kevés fillérbe került a játék.

Ha nincs jó privát szerver akkor a videósok hol szoktak játszani?

2017. aug. 14. 11:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Ohm... Eredetin?
2017. aug. 14. 12:24
 4/6 A kérdező kommentje:
Hogy érted hogy eredetin? Minden szerver eredeti.
2017. aug. 14. 16:32
 5/6 Gabbor75 válasza:
Mar tobb mint 200 oram van es en nem hiszem h barki is csalna ha van jo fulesed lehet hallani + az e betuvel tokeletesen be lehet latni a dolgokat bocsi telorol vagyok
2017. aug. 16. 02:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Már mindegy visszakértem a pénzemet. Nem tudom hol játszhattál de én hivatalos szerveren próbáltam és egytől egyig tele volt csalóval az egész. :\
2017. aug. 16. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!