A PUBG miért van tele cheaterekkel?
Sokan regota toljak, tudjak hol vannak a jo cuccok, es az ujjoncok jatektaktikajat is ismerik, ezert kapnak szet hamar. Ilyen alapn sokszor voltam lecheaterezve mas jatekban.
Ha megis csalnak, akkor ugyanaz az ok amiert minden mas jatekba is csalnak, ha tudod hogy miert csalnak Csgo-ban, akkor tudod hogy miert fognak a Pubg-ben is.
A jatek meg kozel sincs kesz, tele bugokkal es a keszitok csak fejostehennek hasznaljak. Privat ahol normalisan jatszhatsz? Azonkivul hogy a privatok kesnek az updatekben es meg bugosabbak, csalo is tobb van benne mert nem veszit penzt ha bannoljak, biztos oda akarsz menni, mar ha egyaltalan letezne?
CSGO-ban aranysas szintjét meglövöm és ismerem az összes taktikát és helyet PUBG-ra. Rengeteg videót megnéztem mielőtt elkezdtem vele játszani. És igen biztos vagyok benne hogy csaltak ellenem és ez engemet baromira felhúz mert nem kevés fillérbe került a játék.
Ha nincs jó privát szerver akkor a videósok hol szoktak játszani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!