AC Black Flag, vagy Syndicate? Melyik a jobb és miért?
Nos, én mindkettővel játszottam. Nekem egyik se jön be igazán. Szóval engem nem vonz ez a kalózkodós téma, és a londoni sunyi tolvajlás sem. Előnyok és hátrányok:
Black Flag: Nem szeretem a kalózos játékokat és folyamatosan gyűjtögetni nem igazán élvezetes, habár vannak izgalmas csaták. És rendkívül nagy örömöt tud nyújtani a 2 óra küzdés után megölt legendás hajó kifosztása. Meg az ellent is élvezetes gyilkolni és hajókat megszállni is.
Syndicate: Nagyon érdekes világát kapjuk meg az Assassin's Creed-nek. Soha nem fogom elfelejteni mekkora élmény grappling hook-al felmászni a házakra, templomokra, palotákra. Igazából itt nem lovakon utazhatunk hanem lovas KOCSIKON. Itt már nem a középkorban járunk hanem az újkorban. Gyerekeket szabadítunk ki és bandatagokat nyomunk le.
Mindkettőnek megvan a maga varázsa, de valahogy azt javaslam, hogy a Syndicate et vedd meg. (vagy torrendezt le és nem járhatsz rosszul, max letöltöd és felteszed black flag et)
Black Flag: [link]
Syndicate: [link]
Megbízható oldal, én rendszeresen innen töltöm le a játékokat.
Én az előző kommentelő ellenkezőjét fogom mondani.
Mindkét résszel játszottam.
A black flag nem csak a kalózkodás miatt tetszett meg nagyon hanem mert végre mutatott valami újat a játék , a tenger felfedezése a kincsek keresése a különböző szigetek felfedezés. Jó tény ebben is benne van az a repetatív hangulat a küldetéseknél mint a többi AC-ban de az előzőleg felsoroltak miatt én nagyon szerettem ezt a játékot.
A syndicate viszont a grafikája és az újszerű élmény ellenére is borzalmasan unalmassá fog válni 3-5 óra játék után.
London csodálatos benne a történet elég lapos és kiszámítható de a 2 karakter szerethető szerintem.
Viszont ahogy elfoglalod London 2-3-4."kerületét" onnantól rájössz , hogy minden további része ugyanaz folyton, de tényleg az összes küldetés ismétlődik , menj ide öld meg/rabold el a célpontot , szabadítsd fel a gyerek munkásokat , foglald el a banda területet meg még 2-3 másik küldetés és mindenféle változás nélkül ha a fő küldetést nem vesszük ide semmi másból nem áll a játék mint , hogy ezeket fogod csinálni.
Hozzáteszem a mai napig vissza-vissza térek a syndicéthez , szeretném befejezni egyszer mert a világa bevonz de csak ideig-óráig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!