Tönkreteheti a gépemet egy régebbi játék?
Figyelt kérdés
Na arról lenne szó hogy múltkor felraktam a stronghold crusadert és másnapra rá teljesen elromlott a gép.Csak úgy lehetett megcsinálni hogy újból felkellet rakni a windows-t.Azt mondták hogy azért ment tönkre mert állítólag a stronghold elállított valamit a videókártyában a videó kártyám egy Nvidia XFX GeForce GTS 250-es.Ha most felraknám a játékot akkor megint elrontana mindent?Igazából nem az a baj hogy fel kell újból rakni az op.rendszert mert az könnyű csak egy csomó fontos adat meg link fenn van a gépen.2010. máj. 24. 14:33
1/6 anonim válasza:
A játék elállít valamit a videó kártyán?
nem hinném
2/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom de az biztos hogy a következő beindulásnál már nem volt jó a gép.Kérdezték is hogy nem-e raktam fel valami régi játékot.Aprobélma meg az volt be kapcsoltam a gépet és a windows betöltő képernyőnél csak folyamatosan töltött befelé és nem történt semmi.Csökkentett módban bekapcsolt de olyan lassú volt mint az állat,pár megás fájlt másolt és kb 1 óráig másolta.
2010. máj. 24. 14:41
3/6 anonim válasza:
Csak ez az egy játék volt fent, és nem is interneteztél előtte, meg semmi? Mert akkor lehet. De ha volt több dolog is, meg neteztél is, akkor valószínű bekaptál egy vírust.
4/6 A kérdező kommentje:
Háát nemtom de ha vírus lett volna csak észre vette a vírusirtó nem?
2010. máj. 24. 17:45
5/6 anonim válasza:
Az is lehetséges amit a második írt, de az is, hogy a játék crackje vírusos, már ha nem eredeti. A vírusokat nem minden esetbe szűrik ki a vírusirtók, sajnos. Milyen vírussírtót használsz? Én az ESET NOD32 Antivirus™ 4 ajánlom. Vagy az ennél újabbat.
6/6 A kérdező kommentje:
Én avastot használok és 100%-ban meg vagyok vele elégedve.
2010. máj. 25. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!