Tudnátok Clash Royale tippeket adni?
A fiamat megkérdeztem Ő 10es, hogy mi a taktikája.
-Ne veszíts!
1. Deckekhez tippek: https://www.youtube.com/watch?v=VK3Es90_mec&t
2. Keress egy jó klánt, ahol 10/10 clan chest van (alacsony arénában nem sok ilyen van :/ ).
3. Amikor kérsz kártyákat, akkor mindig egy fajta kártyát kérj és minden mást donate-olj, mert így több xp-t kapsz (donate-ért) és a kártyáidat is hamarabb tudod feljeszteni.
4. Keress stratégiát a deckeidben (pl. ha van egy hogos decked akkor ahhoz legyen több támogató lap, amik tudnak védekezni, a többi kártya pedig csak szimpla védekező kártya legyen vagy valami ehhez hasonló).
5. Sok kezdő játékos nem tudja: A spelleket ne használd el a toronyra, csak akkor, ha van ott valami más is, és főleg ne a fő toronyra, mert 2 esetben elkezd lőni: 1 megsebzed 2 az egyik tornyot leromboltad.
6. Az 1. kiegészítése: 1 spell minimum legyen a deckedben, de ajánlott a 2 + alacsonyabb arénában még nem annyira fontos, de legyen benne 1 building is.
Remélem, hogy tudtam segíteni :)
UI.: Én a nagykarakteremen 8-9 arénában vagyok a kicsin pedig 7-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!