Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy tudnék ezekből valami...

Hogy tudnék ezekből valami olyan értelmes file-t alkotni, hogy DEAMON Tools be tudja olvasni?

Figyelt kérdés
GTA 4-et akarnám felrakni, ez a Razor 1911-es torrent, egyszer régen már sikerült is felraknom a játékot, megint fel akarom, de én hülye nem írtam hozzá anno valami leírást, hogy mi alapján sikerült feltelepítenem és most bajban vagyok. Annyi lenne az egész, hogy ebből a sok file-ból amit a képen is láttok, hogy tudnék valami értelmes dolgot csinálni, amit DEAMON Tools be tud olvasni és elkezdhetném végre a többit. Nyugi nem fogok ezek után senki olyan kérdésekkel zaklatni, hogy Social Clubbal meg mindenféle dologgal még mit csináljak.
2010. máj. 24. 11:54
 1/7 A kérdező kommentje:
Jaj de barom vagyok nem linkeltem a képet XD, szóval itt lenne: [link]
2010. máj. 24. 11:54
 2/7 anonim ***** válasza:
A legelső fájlt társítsd winRarral, és csomagold ki. És az már képfájl lesz.
2010. máj. 24. 12:29
 3/7 anonim ***** válasza:
ja és ugyanígy a DVD2-nél is:D
2010. máj. 24. 12:29
 4/7 anonim ***** válasza:
megint én vok:D a képfájlokat BE TUDJA OLVASNI A Daemon tools! csak hogy egyértelmű legyen!
2010. máj. 24. 12:30
 5/7 A kérdező kommentje:
ÓÓÓ vazz az istennek nem próbáltam volna ezt XD, köszönöm szépen :D:D
2010. máj. 24. 12:37
 6/7 anonim ***** válasza:
nincs mit jó játékot!
2010. máj. 24. 12:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Eredetileg ezt 7 - Zip -el kell kitömöríteni, de már az újabb Win Rar -ok is képesek rá, szerencsére. CSak megemlítem, ha legközelebb találkoznál ilyennel és a Win Rar nem működne.
2010. máj. 25. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!