Az Eldarya nevű online játékban lehetséges az egyik kariról a másikra maanát átküldeni?
Figyelt kérdés
2017. aug. 10. 14:03
2/2 anonim válasza:
Igazból kicsit körülményes, meg macera, de megoldható. Én is most segítettem ilyenben egy barátnőmnek. Annyi a lényeg, hogy kell egyszer egy segítőkész barát, a kívánt maana meg a piac. Tegyük fel átvinnél 1000 maanát. Kitesz valami rettenetesen értéktelen dolgot a barátod 1000 maanáért. Azt te megveszed tőle. Így odébb lett már mozgatva a maana az ő fiókjára. Ha letelt a három nap és megint tudtok üzletelni, akkor arról a fiókról, ahova a maanát "küldeni" akarod kiteszel valamit 1000 maanáért és azt a barátod megveszi. És kész is. Egy pici veszteség van az áfa miatt, de szerintem nem olyan vészes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!