Sims 4 magyarosítás törlése?
Tegnap letöltöttem a magyarosítást és be is tettem a simsbe azt a Data és Delta mappát, amiket az eredeti Delta és Data helyére kell tenni.A magyarosítás és az eredeti fájlait elcseréltem,így az eredetit nem töröltem ki, tehát a lomtárban sem lehet és biztonsági mentést sem készítettem róluk.A kérdésem ugye az,hogy így hogyan lehet kiszedni a magyarosítást vagy esetleg a Sims frissítése során eltűnik és újra be kell tenni, mint az egyedi tartalmat?Vagy ez csak akkor lehetséges,ha újratelepítem a programot?
A válaszokat előre is köszönöm!☺
(Remélem érthetően fogalmaztam és elnézést a szóismétlődésekért)
visszarakni angolra?
Ha eredeti, kitörlöd a fájlokat amiket felül írtál, majd csinálsz rá egy helyi fájlok ellenőrzése opciót, ami megnézi van hiba a rendszerben vagy sem, és mivel nem fog megtalálni 1-2 fájlt csak azt tölti le.
Úgy érted magyarítás? :)
(bocsi de ide inkább ez a helyes szó)
a magyarosítás minden elem magyar nyelvre fordítását jelenti, ebbe beletartozik a beszéd és egyéb hang fájlok is, mivel ez a játékok nagyon kis töredékénél történnek meg.
A magyarítás viszont csak szöveges fájlok átírása magyar nyelvre.
Erre tökéletes példa a [link] itt sincs sehol magyarOSítás, csak magyarítás, mivel a hang fájlok érintetlenek.
A kérdésre válaszolva:
HA eredeti a játék, akkor a Sims4 főkönyvtárában törlöd a Data és Delta mappát (vagy annak megfelelő részeit, amit felülírtál), utána elindítod az Origin klienst (az Electronic Arts kliensét, narancs o betű féle), bal oldalon bemész a könyvtáradba (my game library), jobb klikkelsz a sims4 játékon és van egy Repair gomb, azzal tudod megjavítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!