Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért van 20 FPS-em Battlefiel...

Farkas.pista5 kérdése:

Miért van 20 FPS-em Battlefield 1-be? (Crackelt verzió)

Figyelt kérdés

A gepem

i5-2400 3,1ghz

gt 730 2gb ddr5

8gb ram ddr3

2017. aug. 8. 20:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Kevés a proci, vedd lejjebb a grafikát médium/alacsonyra..
2017. aug. 8. 21:17
 2/6 A kérdező kommentje:

Keves a proci???? Barmilyen mas videot lattam ugyanilyen geppel sot meg rosszab procival is lowon minden (ahogy nekem is)

30-40 FPS-ül volt nekem meg max 21 ez miért lehet?

2017. aug. 8. 21:27
 3/6 anonim ***** válasza:
A videokártya kevés.
2017. aug. 9. 21:41
 4/6 anonim ***** válasza:

a gt egy irodai videokártya, nem játékra való, hanem az elavult gépeket nem kell a kukába dobni, hanem kihúzza még 1-2 évig vele a szerencsétlen konfig. A 2GB meg felesleges bele, mert 1GB-ot se tud rendesen egyszerre kihasználni, olyan gyenge benne a GPU, a 4GB-os verzió meg egyenesen vérlázító, de a tudatlanoknak azt is el lehet adni, hiszen minek foglalkozni 30 féle adattal, mikor a laikus ránéz, több vram, akkor ez biztos jobb.

20-e körül van HD 7850 használtan, kb 3-4x erősebb ennél a gt kártyánál és nem fogsz 20 fps-sel surranni.

2017. aug. 10. 11:45
 5/6 A kérdező kommentje:
És az miért lehet, hogy barátomnak ugyanilyen gépe van teljesen ugyanilyen és neki 30-40 FPSe van?
2017. aug. 12. 09:05
 6/6 anonim ***** válasza:
úgy hogy lejjebb állított valami grafikai beállítást, ami a videokártyát terhelné, pl élsimítás, látótáv, de akár a monitor felbontása is befolyásolja vagy a látószög (FOV).
2017. aug. 12. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!