Szerintetek az gáz ha valaki 15 évesen Lego-zik vagy Lego-s videojátékokkal játszik?
Figyelt kérdés
Szerintem nem, de kiváncsi vagyok a válaszaitokra. Különben meg jól el lehet hülyülni vele a haverokkal :D2010. máj. 23. 22:12
2/8 anonim válasza:
Miért? Tök poén az egész. Játsz vele nyugodtan. Szerintem az gáz, ha valaki nem érti az ebből fakadó "poént". :)
3/8 anonim válasza:
16 vagyok és még mindig építek ha megjön az ihlet, és nem vagyok gyík, csak erősen műszaki(remelem jó szót használtam) beállítottságú.
4/8 anonim válasza:
Én 13 éves vagyok és imádok Legózni, szerintem egyáltalán nem gyerekes.
5/8 anonim válasza:
Legos videójáték? Szerintem ez elég hülyeség. A lego legyen kézbevehető. Amúgy maga a lego nem korfüggő.
7/8 anonim válasza:
Egyeltalán nem bátyám haverjai 17 évesek azt most elkezdtek LEGO-zni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!