Gáz az ha valaki 13 évesen nem szeret counter strike-al játszani? Szerintem az a játék olcsó szar. De minden mást szeretek.
Figyelt kérdés
2010. máj. 23. 21:51
1/14 anonim válasza:
Nem gáz szerintem
Miért olcsó szar? :D
3/14 anonim válasza:
Bocsi h ezt mondom de te ritka hülye vagy!!!
Mindig is utáltam a counter-t én most is csak CODozok.
Fújjj counter az 1 fostalicska.
14/F:D
4/14 anonim válasza:
Nem. De ha a farkaddal nem játszanál, az már gáz lenne : D
6/14 anonim válasza:
Én se CS-zek (soha nem is játszottam vele), egy hónapig COD-oztam, de meguntam, mert nem az én stílusom. Szerintem nem gáz. Még a lego játékokat se tartom gáznak. 15/F
7/14 A kérdező kommentje:
nemazért de a hüly e osztálytársaim mindig basztatnak miatta
2010. máj. 24. 07:51
8/14 anonim válasza:
Én se különösen rajongok érte, de amikor számtech órán lanparty van(és mindig van) akkor én is fenn vagyok.
9/14 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Valakinek ez tetszik valakinek az. Ha mindenkinek ugyanaz tetszene akkor elég lenne összesen 1 játék.
10/14 anonim válasza:
Én pl . utálom a sok kocka fiút :) Örülök hogy nem csak ilyen félzombikocka emberek vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!