Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ki is pontosan az a Brian?

Ki is pontosan az a Brian?

Figyelt kérdés

Végigjátszottam a Gta san andreas-t elejétől a végéig most elsőnek kódok nélkül stb..csak maga a game.

Nagyon élveztem,iszonyat jó játék :)

Szóval az lenne a kérdésem,hogy mikor Sweet és CJ(E/3-ban írom CJ-t) elmennek Big Smoke-ot kinyírni a legutolsó küldetésben akkor CJ megemlíti az autóban ,hogy hagyta meghalni Brian-t.

Ezt akkor teszi szóvá mikor azt mondja Sweetnek,hogy egyedül akar bemenni.

Szóval.

Ki is az a Brian?

Esetleg egy háttérsztori,ami elkerülte a figyelmem?

Nekem az tűnt a leglogikusabbnak,hogy Sweet,CJ,KendL és Brian négyen voltak testvérek.

Vagy esetleg szerepelt a sztori közben és ott kerülte el a figyelmem?

Válaszokat előre is köszönöm!

2017. aug. 6. 18:52
 1/7 anonim ***** válasza:
81%

[link]

(míg 3 perc alatt kiírtad a kérdést addig 10 másodperc alatt rá is tudtál volna keresni Google-ben: gta san andreas brian, első találata)

2017. aug. 6. 19:00
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linket,de miután kiírtam a kérdést rá is kerestem google-n és valahogyan gondoltam,hogy egy bunkó választ fogok kapni,dehát ez van ;)
2017. aug. 6. 21:52
 3/7 anonim ***** válasza:
58%
Mi sértette meg a lelki világod ami bunkó a válaszban? Hogy leírták mi a praktikus módszere annak ha információt akarsz megtalálni az interneten? Az lett volna bunkó ha azt mondják hogy funkcionális analfabéta vagy, mert bár tudod használni az internetet, mégsem jutott eszedbe vagy tudtad kivitelezni hogy megkeresd.
2017. aug. 7. 08:55
 4/7 paper_chaser ***** válasza:
Igen, ez elkerülte a figyelmed. A történet egyik lényegi eleme Brian halála, meg CJ anyjának a halála. Brian haláláról nem sok minden derül ki, de Sweet a játék elején azzal vádolja CJ-t, hogy tulajdonképpen hagyta Briant meghalni. Valami lehet benne, hiszen CJ nem ok nélkül megy Liberty Citybe. Magyarul szerintem elmenekült a problémák elől. Majd az anyja halála miatt tér vissza, hogy rendezze a káoszt, ami távolléte alatt kialakult.
2017. aug. 9. 12:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia! GTA San Andreasban Brian CJ testvére aki 1987-ben vagyis a San Andreas előtt 5 évvel meghalt de sajnos nem tudom hogyan asszem autóbalesetbe vagy Ballasok ölték meg valami ilyesmi lehetet... A lényeg hogy ez CJ hibája volt mert nem védte meg a testvérét ehelyett elfutott Liberty Citybe. (Logikusabbnak találom hogy a ballasok ölték meg). Ezután a család a Grove Street (Orange family) kezdett széthullni. A városba a Ballas kezdett uralomá törni LSben a Grove Street meg lecsuszant. 1992-be meg CJ anyját ölték meg és ezért jött vissza CJ hogy segitse a családját és a Grove Streetet újra nagy bandává tegye ami sikerült nekünk! GROVE EGY ÉLETRE :D (Bocsi de nagyon beleélem magam a GTA SA-ba nagyon jó játék lett)
2017. aug. 10. 17:52
 6/7 A kérdező kommentje:
Persze,legjobb game! :D
2017. aug. 13. 12:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Sweetet akarták megölni,de véletlen az anya halt meg.
2017. aug. 14. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!