Lol-ban normálon tényleg arra játszanak, hogy ki feedel nagyobbat, ki hoz nagyobb trollpicket meg, hogy az enemy milyen gyorsan tudja beverni a nexusunkat?
Elegem van már abból, hogy minimum 1hülye van minden meccsben. Az ilyen minek játszik?
Elrontja 4 másik ember játékát, met ő "funnolgat". Menjen premaddel oszt ott játsza a hülyeségeit, de ne a többi játékát rontsa el.
Nem azt akarom mondani, hogy nem vagyok bronzba való, de azért nem a legalja szarokat érdemlem. Kb 15-ös szinten minőségibbet tudtam felmutatni, mint a csapatomból 1-2ember, mert tőlem még senki nem látott 0\8\1-et 15 perc alatt. Ha meg suar napja van valakinek, ne játszon, és főleg ne rankedet. A riot is megmondta egy cikkben. Akár normál akár ranked mindent megkell tenned, hogy beüsd az enemy nexusát.
Ha jól elolvastad nem az egész team hibáztatása ment hanem a trolloké. Sose volt még, hogy 4 szar embert kaptam.
De amikor a supportom doran gyűrűjét vesz suppbitem helyett meg ütögeti nekem a minyonokat, hogy nehezebb legyen a last hit. Mikor minden lane pushol és úgyis elvárják, hogy gankeljek. Meg ma is Jhin toppozott egy Yasou ellen és volt egy Xearth adc. Lehet szarul játazok sőt biztos, de én még nem teszek rá egy lapáttal.
Sajnos minden eloban vannak id**itóák, persze bronz környékén a legtöbb.
Ne törődj velük, ha trollkodnak hagyd hogy végigmenjen a meccs ér reportold őket, előbb-utóbb úgyis bannolva lesznek. Játsz solocarry champekkel silver 2-3-ig.
Mai utololsó meccsem. A csapatomban volt egy Gold keretes Caitlyn, aki egy boosted szar volt. A toppon egy gold5 100lp-s
Maokai meg egy b5-ös jg és egy unranked support. Én B2
Az enemy egy silver5-ös egy silver 2-es egy plat 5-ös egy b1 vagy 2-es és egy unraked.
A mid lanemen kívül minden lane totális lose bolt.
A maokai kikapott egy s2-es Illaoitól. A bot lane feedelt. A jg szintén. Most ez komoly?
Az enemyben sokkal erősebbek voltak. Ha bronzos csapatot kapok, akkor kapják már hasonló szintű ellenfélt is, mert ez egyszerűen nem fair. És rankeden is hasonló van.
972 az mmr-em amúgy ami retek szar. De enemyben is valami hasonlóakat érdemelnék, nem csak csapattársak közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!