Mert nem tudom kiverni a fejembol a life is strange et?
Én csak sajnálom a válaszolókat, akiket soha nem szippantott még be egy jó mű sem! Film, könyv, játék, ... Vagy bármi más... Én megértem, hogy valakinek nem tetszett/tetszik a LIF, én is látom a hibáit, hiába vagyok rajongó. Ezt is le lehet körmölni normálisan, de ha nincs érdemi hozzászólásod, akkor köszönjük, hogy elolvastad a kérdést, de inkább ne kommentálj. 0-24 meg nem lehet tanulni, kell a kikapcsolódás.
Kérdező! Amikor játszottam, engem is teljesen beszívott a játék megvan a maga sajátos hangulata, én is nehezen engedtem el a játékot. Egyik este ittam sört, de nem sikerült mindent legurítani, így letettem magam mellé, az ágyon tartott (asztalnak használt) fatáblára. Valamikor hajnalban álmomban megrúgtam, és a maradék sör kellemesen szétterült a lábaimon. :D Felkeltem rá, pislogtam magam mögé, hogy mi történt... Mikor sikerült felfognom, abban a pillanatban vissza is feküdtem, azzal y gondolattal, hogy most kialszom magamat, és ha felkelek, visszatekerem az időt, hogy megóvjam magam a balesettől. Reggel mikor felkeltem, néztem egy nagyot, hogy milyen hülyésegeket gondoltam :D De én azon az éjszakán teljesen elhittem, hogy ez a módszer működik, egyáltalán lehetséges. Egy kicsit kómás voltam. :D Ez az idő visszapörgetés is sokszor megjelent álmomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!