Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ez melyik társasjáték?

Ez melyik társasjáték?

Figyelt kérdés
A strandon voltunk, és hallottuk, ahogy 4 gyerek egy társasjátékkal játszik. A dolgokból, amiket mondtak egészen megtetszett a játék. Körülbelül erről szólhatott: lehet családod, és férjed/feleséged, karriered. Tudom ez kicsit fura, de olyat is mondtak, hogy "Hitler lett a férjem", szóval híres emberek is voltak benne. Ez nem sok segítség, de hátha valaki ismeri... (Tudom, megkérdezhettem volna tőlük, de elfelejtettem, és mire eszembe jutott már elmentek.)

2017. aug. 4. 16:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Őszintén, inkább hangzik Cards against humanity-nek mint egyéb játéknak.
2017. aug. 4. 19:32
 2/8 anonim ***** válasza:

Lehetett a CV is, de ha fekete és fehér kártyákat láttál, akkor valóban nem kizárt, hogy Cards Against Humanity volt. De az tuti nem gyerek kezébe való.

Ha nem csak a hallomást, hanem a tartozékokat is leírnád, arról még több információ begyűlne.

2017. aug. 4. 20:27
 3/8 Senkimégisvalaki válasza:
Az első pár szóból nekem az Élet játéka jut az eszembe, de abban nem volt Hitler, meg ilyesmi. o.O Kártyajáték volt, vagy táblás ?
2017. aug. 4. 20:57
 4/8 A kérdező kommentje:
Kártyajáték. :)
2017. aug. 4. 22:47
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm azz eddigi válaszokat! Kártyajáték volt, a lapok színesek voltak. Megnéztem, a CV-re illik legjobban, amit láttam.
2017. aug. 4. 22:54
 6/8 anonim ***** válasza:
A kártyákat kézben tartották, vagy paklikban volt előttük? Ki kellett rakni az asztal közepén, vagy csak maguknak gyűjtögették a lapokat? Színes kártyák voltak, oké, de milyen ábrák voltak rajtuk?
2017. aug. 5. 11:28
 7/8 A kérdező kommentje:
A kártyákat a kezükben tartották, az asztal közepére is ki volt téve pár. Az ábrákat nem láttam, nem ültem annyira közel.
2017. aug. 6. 22:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Kiderült azóta? :D
2018. jan. 19. 04:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!