A Mass Effect trilogy működik XBOX ONE-on?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Szeretném megvenni a Mass Effect trilogy-ot xbox one-ra de nem tudom hogy elindul-e mivel xbox 360-as mind a három játék. Azt tudom hogy ha digitálisan veszem meg egyenként a részeket akkor futnak de abban nem vagyok biztos hogy igy dobozosan a trilogy részeként működnek-e és ebben szeretnék segitséget kérni. A válaszokat előre is köszönöm a helyesirásért pedig elnézést mobilon vagyok.2017. aug. 3. 16:37
1/4 anonim válasza:
ha xbox 360 van vésve a DVD hátuljára, akkor nem, mert a kompatibilitás feltétele hogy átírták one-ra, amikor store-ból töltesz le 360-as játékot, azt már átírták a one rendszerére. A DVD kiadásokra ez nem érvényes.
2/4 anonim válasza:
Megveheted nyugodtan. Csak az a lényeg hogy csatlakoztatva legyen a one a net-re. Mikor berakod a lemezt automatikusan letölti a kompatibilis verziót.
3/4 anonim válasza:
#1 bármelyik kompatibilis játékból beteheted a DVD verziót és menni fog (persze miután letöltötte a netről a kompatibilis fájlokat). Éppen ez a nagy szám a visszafelé kompatibilitásban, hogy nem kell megvenned a játékot digitálisan. Boltokban pont emiatt lehet kapni átdobozolt, de belül lényegében ugyanolyan 360 játékokat [link]
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget :)
2017. aug. 4. 11:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!