Playstation 4, mi a külömbség?
Figyelt kérdés
Nem értek hozzà egyàltalàn és érdeklõdnék, hogy làttam, hogy sok fajta playstation 4 van és nemtudom ezek között pontosan mi a külöbség. Mondjuk akàr egy teljesen uj jaték màr nem fog olyan szépen futni, hogy élvezhetõ legyen egy régebbi playstation 4-en mint egy uj-on? (Bar nem gondolnam) de erre lennék kivàncsi, hogy mit vàsàroljak:)2017. aug. 3. 13:50
1/7 anonim válasza:
Van a Playstation 4 és a Playstation 4 Pro.
Nyilván a Pro az erősebb, azt 4K felbontású TV-hez javasolt, de már FullHD TV-n is szebben és jobban futnak a játékok rajta.
2/7 A kérdező kommentje:
Olvastam meg olyanokrol hogy flat, meg slim, nemtudom mik a kulomsegek
2017. aug. 3. 14:37
3/7 anonim válasza:
A slim annyit takar, hogy kisebb. Meg talán minimálisan erősebb is, de semmi számottevő.
4/7 LeonScottKennedy válasza:
Van a Slim és a Pro. A slimben 1 tb-nyi helyed van az alap 500 gb helyett. Teljesítményben nem jobb. Van a Pro, amit 4K-ra és vr-ra fejlesztettek elsősorban, az alap csak fullhd-t tudja. Ennyi a különbség közöttük.
5/7 anonim válasza:
Én a pro-t venném és később vennéh hozzá vr-t. MErt még igy is olcsóbb mint a Vive. Jó persze nem oylan jó, de a Vive-hoz még gép is kell.
6/7 A kérdező kommentje:
Tehat akkor jatelokat ugyanugy visznek rendesen igaz? Mert nemsok penzt aldoznek ra egy sima playstation 4 et vennek 500gb at.
2017. aug. 3. 15:13
7/7 A kérdező kommentje:
Mennyivel rosszabb egy playstation 4 flat?
2017. aug. 3. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!