Jártatok már úgy G2A-n, hogy már felhasznált, vagy nem működő kulcsot kaptatok?
Sajnos én most megszívtam ezzel, és G2A shieldet se vettem előtte. Eddig minden tranzakcióm jól sikerült (csak akkor vásárolok itt, ha számottevően olcsóbb a játék, mint alapból).
Az eladóval kellett felvennem a kapcsolatot valami "Resolution Centre" alatt, és 9 napja van, hogy reagáljon. Tapasztalatok hogy mire számíthatok? Buktam a pénzem?
Én rendszeresen vásárolok g2an és eddig nem volt semmi gebasz. Shieldet sem használok.
Tipp: mindig olyan eladótól vegyél játékot akinek a %-a 97-100 között van illetve minél több legyen az eladása. Most te hiába veszel olyantól aki 100%-os de 10000 az eladása.. pórul járhatsz mert kevés eladás kevesebb hiba lehetőség.. de akinek már több százezer eladásavan és 97%os vagy a feletti.. ott biztos, hogy kevés a negatív élmény ergó kisebb az esély, hogy benyeli a pénzed/rossz játékot kapsz. Mindig az eladók között a több eladásos magas %osat keresd. Nem kell a legnagyobbnak lennie mert árban lehet nem éri már meg. Na de a másik fontos dolog ami kicsit idő igényes. NÉZD MEG AZ ELADÓK ÉRTÉKELÉSEIT! Én mindig végig nyálazom a negatív értékeléseket, ha ott az általam kiszemelt játék is akkor másik eladót keresek. Pozitívakat is érdemes megnézni. Pár napja volt, hogy az egyik Wolfensteint meg akartam venni de találtam egy negatív kommentet, hogy németben nem lehetett aktiválni pedig global régióra szól a játék (ez is fontos, hogy jó régióra vedd a játékot). Na de az ki is volt írva, hogy a global ellenére hol nem lehet aktiválni a játékot + találtam pozitív értékelést is ezért megvettem jóval áron alul a játékot és működik. Ha nem kapod vissza a pénzed akkor ez bizony tanuló pénz volt. Legközelebb legyél óvatos és figyelj azokra amiket írtam. Sok játékom van g2aról és mind működik. Tesómnak is. Csak okosan kell csinálni ;)
2.-ik:
Ezekkel mind tisztában vagyok, és úgy látszik ez nem garantál semmit. Akitől vásároltam, több mint 100000+ eladással rendelkezett, 99%-os eladással. Negatív kritikái között olyanok voltak, hogy sima kulcsot adott, nem pl. DLC-set. De ilyen a létező összes vásárlónál van, elkerülhetetlen, a legjobb eladónál is vannak negatív kritikák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!