Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek oké, ha fantasy...

Szerintetek oké, ha fantasy szerepjátékhoz innen veszem az adatokat?

Figyelt kérdés

[link]

Ezeket használnám fel:

Harcos - Képességek, páncél, fegyver, sisak (meg ehhez jönne a pajzs)

Nindzsa - Képességek, páncél, fegyver, sisak

Sámán - Képességek, páncél, fegyver, sisak

2017. aug. 1. 12:51
 1/3 A kérdező kommentje:

Azt kifelejtettem, hogy MMO féle szerepjáték lenne, mint ez:

[link]

A max szint pedig 105 lenne. Voltaképpen a szintekhez a szükséges XP mennyiség is a Metin2-től lenne.

[link]

2017. aug. 1. 13:02
 2/3 anonim ***** válasza:

Most akkor fórumos "szerepjáték" lenne, vagy MMORPG? Mert a kettő közel sem ugyanaz.

Ha már merítesz, miért pont a valaha készült leghulladékabb MMO-t veszed alapul?

"Ezeket használnám fel:

Harcos - Képességek, páncél, fegyver, sisak (meg ehhez jönne a pajzs)

Nindzsa - Képességek, páncél, fegyver, sisak

Sámán - Képességek, páncél, fegyver, sisak"

Ez így csak egy felsorolás. Mit használnál fel ezekből? A tárgyak, képességek, stb nevét? A számértékeiket?

Valószínűtlen, hogy szerzői joggal le lennének védve az adatok, az még a Blizzard kategóriájú cégeknek is túl nagy falat lenne.

Én nem vacakolnék ezeknek az átvételével, bár én már 14 évesen, mikor az első szerepjáték-kampányomat vezettem, minden gond nélkül tudtam új tárgyakat és neveket kitalálni.

2017. aug. 1. 13:36
 3/3 A kérdező kommentje:

Fórumos szerepjáték lenne, de olyan, mint a linkelt SAO szerepjáték.

A tárgyak képeit, nevét, számértékeit használnám. Meg persze a képességek leírását, képeit. Meg persze a kasztokat.

De azért ne legyél ennyire lenéző, nem olyan rossz azért a Metin 2 :D

2017. aug. 1. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!