Metin2 (illetve egyéb szervereken) működik még egyáltalán valamilyen hack?
Tudom, régi kérdés, de azért na.
A farmbotok főleg privát szervereken működnek, amiknek gyenge a hack védelmük, ahogy a levelbot és a többi.
Ha valamelyik át is engedi, meg van rá az esély, hogy valamilyen módon kiraknak a szerverről, mondjuk jóval kevesebb, mint a szerver blokkolása.
A switchbot rengeteg, szinte az összes privát szerón működik, természetesen, ha rájönnek, akkor repülsz, de ez csak akkor történik meg, ha sokat jár erről a szád és linkeled másnak is az oldalt, stb.
Valamint az ilyen farmbotok meg levelbotok többsége nincs rendesen kidolgozva. Vannak átverés hackek (50%-uk ilyen). Amelyik tényleg jól működik, azért fizetni kell, és ezeket nem is igen szokták úgymond árulni.
Másrészt olyan vírusokat kaphatsz, hogy átrágják magukat az izmosabb vírusirtókon is.
Szerintem elégedj meg az opthackkel, azok közt is kevés, ami hasznos. :)
Van egy nagyon jó hack, ingyenes változat is van belőle de azt csak sima metin2-őn tudod használni és ott is csak lvlbot és fishbot-ot.
Ha megveszed a prémium változatot akkor mindent tudsz benne majd használni.
Én írtam nekik 1 emailt és kaptam egy napra prémiumot.
Szerintem nagyon jó gondolkozok rajta hogy megvegyem.
Weboldal:m2bob.net
Ui: kérlek feltöltenéd a switchbot-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!