The Elder Scrolls?
El szeretném kezdeni a The Elder Scrolls, de fogalmam sincs, hogy hol kezdjem. Ti mit ajánlatátok? Mennyire függnek össze a részek?
Köszi a válaszokat.
A részek csak alig függnek össze, csak egy közös világban játszódnak (Tamriel), még az idő is különböző (tudtommal a 3. és az 5. rész között van vagy 100 év).
Ha abszolút kezdő vagy, sárkányfétised van vagy még életedben nem láttál oldschool RPG-ket, akkor Skyrim, de ha tapasztaltabb vagy, vagy csak egy egyedibb, szokatlanabb világ érdekel, és nem zavar, hogy sokat kell olvasni, meg nem egy lebegő waypointot követni, akkor a Morrowind a nyerő.
Ahogy az előttem lévők írják. A játék sorrendje morrowind, oblivion, skyrim, a nehézség meg a fordítottja, a morrowind nem fogja a kezedet és vezet, a skyrim meg már a szádba tömi a sült galambot.
Ha morrowinddel játszanál de elborzaszt a grafika, rengeteg grafikus mod van hozzá, bátran ajánlom hogy próbáld ki őket. Illetve nem árt egy ház mod sem, mert a morrowind-ban sokára lesz házad, ha ugyan lesz.
Én csak a skyrimmel játszottam, azzal viszont 700+ órát.
Elkezdtem az obliviont is meg még régebbieket is... viszont annyira zavart a grafika hogy inkább hagytam, és szimplán ilyen Elder Scrolls wikin elolvastam róluk mindent. Ha játszasz Skyrimmel, és közben olvasol neten háttérinfót akkor megfogod ismerni az egész univerzumot.
Szóóval ha a játékban említenek valami eseményt, személyt, istent, területet, helységet... googlezz rá!
Nem tudom megcsinálták-e már, de van két mód. Skyblivion és skywind. Két régebbi részt belemoddolták a skyrimbe, vagyis skyrim grafika. :)
Hozzáteszem nem lesz elég 1 nekifutás hogy teljesen felfogd az egészet. Alapból első nekifutásra feladatokat is összefogod keverni stb. Nekem se volt kedvem hegyet mászni ezért hagytam a greybeardokat, aztán 40+óra múlva rájöttem hogy az a fő feladat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!