Menne multi ezzel a nettel?
Playstation 4-en menne bo3, r6 ezzel a nettel?
Download 7mb upload 1,5mb ping 28/ms
Igen megy. Nekem sincs jobb :'(
A lényeg, hogy stabil legyen, a ping viszonylag alacsony maradjon, különben max idegesség lesz az eredmény. Bár nekem PC, de igazából majdhogynem mind1 ebből a szempontból.
nekem 10/2 hivatalosan... és helyi szolgáltató, nincs másra lehetőség :( teljesen noname.
Egyébként sok mindenre elég, multizni tudsz mindennel. Videók is mennek 1080 30 fps-el, viszont a 60 már gondot okoz... ahhoz meg kéne várni, hogy betöltsön.
1-2 fős szerver néhány játékban kivitelezhető, bár téged nem igazán érint konzol miatt, vagy fenti játékok esetében.
Akkor van probléma, ha más kicsit intenzívebben használja a netet, ill. az update, letöltések eltartanak egy ideig :/
Biztos, hogy tudsz játszani vele, legalábbis kell, hogy tudj. Nekem az igényeim közel sem elégíti ki, nem éppen vagyok átlag felhasználó, de ha multizni se lehetne hát akkor lennének problémák és sokszor előjönne az "unatkozom" szó
És egy játékot mennyi idő alatt tölt le cd-ről?
Black ops 3 min 55gb plusz a frissítések! ?
Akkor számoljunk 55 Gb-tal.
55*1024=56320 mb
56320*1024=57671680 kb
Nem tudom pontosan mennyivel számoljunk, de akkor legyen 700 kbit:
57671680/700=82388.11 és eredmény órában: 82388.11/60/60=22,886 óra
Tehát egy 23 órás letöltésre számíthatsz, ha átlagosan ennyivel töltesz. 800 kbitel számolva is 20 óra.
Feltéve, ha jól számoltam :P
Megpróbáltam ezzel kiszámolni 5mb-tal.
Az akkor 57671680/5120=11264/60/60=3,1 óra?
Viszont már utólag nem javítottam válaszomat, de rosszul írtam a mértékegységet.
Neked mit mutat a speedtest? [speedtest.net]
5Mbps=5/8 MB/s = 0.625 MB/s
5Mbps= 0,625 MB/s= 0,625*1024 KB/s=640 KB/s
De akár simán számolhatunk 1000-el is lényegében (nem sokat számít jelen esetben, eredetileg egyébként GiB meg stb között 1024 a váltószám.)
Tehát ha neked azt írja, hogy 5 Mbps, akkor kb 640 KB/s-el tudsz letölteni.
A számításod egyébként helyes, feltéve ha tudsz 5120 kbyte/s sebességgel tölteni.
Már kíváncsi vagyok, hogy mit ír neked a speedtest :D
Mert olyan, hogy mb így nem sok értelme, max annyi mint út-idő-sebesség számításnál, ha azt mondod a kocsim 180 kilométer gyorsan tud menni. Itt az út az adatmennyiség, sebesség lényegében amennyit enged a szolgáltató
Hát a max sebességet nem tudom, de a garántált letöltés 4-7 között van.
De csak akkor ha minden családtagom rajta van a neten.
A papíron szereplő adat nem lényeges, az papíron van. Max annyi, hogy ha nincs meg az adott sávszélesség (garantált) lehet telefonálgatni.
Ha a speedtest 10Mbps-ot ír, akkor 1250 kb/s körül fogsz tölteni. Persze a sebesség nem állandó, így lejjebb, feljebb mehet. Ha más is használja, akkor pedig lehet bosszankodik, mert ha még az oldalak betöltésével annyira nem is, de a videók lejátszásával meggyűlik a gondjuk.
Én azt tudom neked javasolni, ahogy én szoktam, hogy este benyomod és hagy menjen. Nem zavar senkit (elméletben), max a villanyórát, de így is úgy is le kell tölteni, ha használni is szeretnéd, amúgy pedig abszolút nem eszik sokat :)
Ezek a számolgatások pedig becsült idők, pontosan nem is lehet, hisz ahhoz az átlagot elég pontosan el kéne találni. Indítsd el és majd lejön :)
Ha a játékban a pinged rendben, végig alacsony marad, akkor nincs gond; és ez sávszélességtől függetlenül is lehet szar, illetve nagyon jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!