NFS Carbon-ban amikor fel akarom fogadni Samson-t leáll a játék?
Figyelt kérdés
Amikor megnyerem Angie ellen a versenyt és rámegyek a felfogadás gombra, akkor leáll a játék (eredeti). Ez direkt ilyen? (1.2)
Előre is köszi a válaszokat!
2017. júl. 28. 18:37
1/5 anonim válasza:
Nem direkt ilyen, de egy gyakori bug, amit azóta sem javítottak ki.
2/5 anonim válasza:
Egy egy közismert hibája a játéknak, ha fel akarod fogadni Samson-t vagy kirúgni Neville-t összeomlik a játék
Én anno mikor kijött a játék több mint 10 éve sokat szenvedtem emiatt nem is tudom hányszor kellett Angie-t lenyomnom :/
Annyit tudsz tenni hogy Samson ajánlatát ignorálod és nem fogadod fel hanem visszalépsz egyszerűen
3/5 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint Samson olyan mintha benne sem lenne a játékban?
2017. júl. 29. 12:35
4/5 anonim válasza:
benne lenni benne van, mert sokszor versenyzel ellene mielőtt Angie-t legyőzöd, illetve ha másik platformon nyomod (Xbox 360, PS3, stb.) ott nincs ez a probléma
Csak a PC verzió hibája hogy összeomlik
5/5 anonim válasza:
Nem tudom olvassa-e még valaki ennyi év után, de nálam az volt a megoldás hogy eredeti angol nyelven kellett játszani. A magyarítás okozta ezt a bugot, én is anyáztam rendesen anno, mert az összes jutalomkártyához (és így az összes kocsi feloldásához) kellett a 6 különböző csapattag, de mindig összeomlott. Na amikor eredeti nyelven toltam végig semmi baja nem volt. Szóval ha tudtok angolul és 100%-ot akartok akkor eredeti nyelven játsszatok és semmi gond nem lesz (elvileg, nálam legalábbis nem volt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!